Kako vratiti bivšeg partnera

kako vratiti bivšeg partnera

Rastanci su uvijek teški i stvaraju veliku bol. Kada se radi o bračnom supružniku, još je teže prihvatiti činjenicu da ste ga izgubili i da je vaš brak propao. Često žene počnu sebe kriviti, stvarajući zaključke kako možda nisu vidjeli “signale” na vrijeme, kako su mogle biti bolje žene. Često se pitaju kako vratiti bivšeg partnera.

Nekada neke ljubavne priče su zauvijek završene, dok druge dobiju novi početak. Nikada, ali nikada nemojte suzama i patnjom tražiti da vam se vrati. Nitko ne voli jadnice, pa tako niti muškarci.

Iako je teško u takvoj situaciji biti hladne glave, pokušajte se sabrati i budite jaka žena. Žena vrijedna vraćanja. Prvo što možete napravite je jednostavno pustiti ga na miru, ako vas je već odlučio napustiti.

Ne opsjedajte ga pozivima i porukama, dajte mu vremena da sam razmisli o svemu. Naravno, to ne znači da ćete izgubiti potpuni kontakt, već nemojte biti napasni.

Dajte mu do znanja da ako želi možete se naći i razgovarati o vama i o nastalom problemu. Ukoliko ne daje znakove da želi razgovarati dajte mu malo vremena. Muškarci teško razgovaraju o problemima, oni bi voljeli da se oni ne spominju, da samo nestanu.

Teške teme i razgovori o emocijama kao da nisu za njih. Nemojte ga potpuno ignorirati, jer će to možda shvatiti kao da vam nije stalo. Povremenim porukama i znakovima pokažite mu da ga volite, da vam je stalo.

Pokušajte ga podsjetiti na vašu ljubav i kako ste se nekoć ludo voljeli. Nekoć ste bili ludo zaljubljeni i “staru vatru” možete vratiti. Pozovite ga na večeru, koja će biti opuštena, puno se smijte i pričajte o veselim temama.

Budite opušteni, nasmijani, vedri, društveni. Neka se kraj vas ponovno počne osjećati sretno kao nekad. Kada dođe trenutak kada se želi otvoriti i razgovarati s vama o problemu, budite objektivni i priznajte pogrešku ukoliko je na vama.

Ukoliko je i on djelomično kriv, na lijep način mu recite kako se vi osjećate i koja je njegova greška. Nemojte vrijeđati i optuživati, jer to će dodatno zahuktati situaciju. Uvijek budite dotjerani i držite do sebe, kako bi vas poželio.

Ako zbog rastanka prestanete brinuti o svom izgledu, nije dobro za vas niti za vaš odnos, jer odajete dojam da se užasno osjećate. Žena uvijek mora biti dotjerana i ne odavati dojam kako se osjeća.

Ukoliko vaš bivši partner jednostavno ne želi da se pomirite i otvoreno vam kaže da je definitivan kraj, morate prihvatiti njegovu odluku.

Prisilno nećete ništa dobiti. Neka on vas na kraju moli, a to ćete jedino postići samouvjerenošću, dostojanstvom i privlačnim izgledom.

Autor: M.Š., Foto: ssuaphotos/Shutterstock