Savjeti za žene za sex o kojem ćete sutra oboje pričati prijatelji(ca)ma

Prijateljice razgovaraju na kavi, Foto: ssuaphotos/Shutterstock

Ukoliko žudite za spolnim odnosom o kojem ćete pričati svojim najboljim prijateljicama tada se morate itekako potruditi i napraviti atmosferu koja će vašeg partnera oboriti s nogu. Vrlo je važno kako ćete urediti spavaću sobu i pripazite kako vas ništa ne bi ometalo. Ako niste sigurni poslušajte neke od savjeta koji bi vam mogli pomoći.

Istaknite njegove kvalitete

Bilo bi dobro kada bi malo češće isticali njegove kvalitete s tim da treba imati na umu kako to ne treba uvijek značiti seks nego i sve ostalo u životu. Tako si uvijek izdvojite malo vremena da pohvalite neke njegove kvalitete.

Na taj mu način pružate potrebno ohrabrenje zbog čega će se on još više truditi oko vas, a naročito tijekom igrica u krevetu.

Posvetite mu kutak u spavaćoj sobi

Vjeruje se kako ga ništa neće toliko razveseliti nego činjenica da ste samo njemu posvetili jedan dio u spavaćoju sobi. Taj dio koji ste mu posvetili možete urediti tako što ćete staviti njegovu fotografiju, ili neku poruku koju vam je ostavio.

Eksperimentirajte

Ako ste kojim slučajem primjetili da vam je spolni život polako postao monoton, potrudite se oživiti ga. Pokušajte sa svojim dragim razgovarati o tome kako da začinite svoj spolni odnos.

Produžite predigru

Dobra predigra je ključ svega. Vodite računa o tome da i sam razgovor o predigri može vaš seksualni doživljaj dovesti do pravog vrhunca. Nakon razgovora krenite s nježnim doirima.

Pričajte o seksu

Svi imaju neke skrivene želje za koje bi htjeli da se ostvare. Tako isto imaju seksualne fanatazije koje će se teško realizirati ako o tome ne razgovarate sa svojim partnerom. On vam ne može čitati misli stoga prionite na razgovor.

Ne seksajte se pred televizorom

Želite li dodatno rasplamsati strasti, iz spavaće sobe izbacite televizor. Neka istraživanja su pokazala da se češće seksaju parovi koji u spavaćoj sobi nemaju televizor.

Ne štedite s pohvalama

Pripadnice nježnijeg spola uglavnom ne vole slušati pohvale poslije seksa, međutim kod muškaraca je situacija potpuno drugačija. Oni naprosto uživaju kada dobiju službenu potvrdu da su nekoga zadovoljili. Stoga mu, sljedeći put kada osjetite onaj čaroban trenutak, natuknite da je to njegova zasluga.

Ne odbijajte seks

Zna se da žene često odbijaju vođenje ljubavi, međutim to se negativno odražava na vezu. Kada vas uistinu boli glava, ili ste prenatrpani svakodnevnim obavezama, objasnite to partneru na lijepi način.

Pokažite mu što vam najviše odgovara

Kada legnete u krevet, objasnite partneru kakvi dodiri vam najviše odgovaraju. Rukom ga uputite prema svojim najkritičnjim točkama. Ako niste toliko hrabri da mu to kažete, shvatiti će i po vašim uzdasima.

Gledajte se tijekom seksa

Zna se da su muškarci vizualni tipovi pa ne bi bilo loše da se seksate pod upaljenim svjetlom. Prije toga, priredite mu striptiz.

Foto: ssuaphotos/Shutterstock