Kako začeti curicu ili dečka

odredjivanje spola

Većina ljudi prije trudnoće već zna koji spol djeteta bi htjeli imati. Želite li začeti djevojčicu, ili možda dječaka, postoje poze u seksu koje vam mogu pomoći ostvariti vašu želju. Naravno, ne postoji sto postotna metoda koja će odrediti željeni spol, ali postoje poze koje vam mogu povećati šanse. Kromosomi su zaslužni za određivanje spola, a oni izlaze iz sperme na različite načine.

Za zasnivanje djevojčice je odgovoran kromosom X. Spermij s tim kromosomom je sporiji i veći, ali ima veću izdržljivost i živi dulje. Y kromosom je muški kromosom. Ovi kromosomi su manji i brži, ali ne žive dugo pa ako moraju dugo putovati do jajašca, vjerojatno neće stići na vrijeme.

Ako želite začeti djevojčicu, partnerov orgazam mora biti što dalje od vrata maternice jer će tada spermiji s kromosomom X sporije doći do jajašca, ali za razliku od kromosoma Y, doći će tamo.

Za dobivanje curice najbolje je imati spolne odnose u misionarskoj pozi ili pak u sjedećoj gdje imate omotane noge jedan oko drugog. U ovim pozama nije duboka penetracija pa vam povećava mogućnost za željeni spol curice.

Želite li imati dječaka, trebate voditi ljubav u pozi gdje je penetracija veća pa će kromosom Y uspjeti na vrijeme doći do jajne stanice. Dakle, želite li dječaka, partnerov orgazam mora biti što bliže vratu maternice kako bi on što prije stigao na željeno mjesto.

Položaji za brže prodiranje muškog spermija su oni u kojima je žena u dominantnom položaju. To je položaj gdje je žena na vrhu jer ona može kontrolirati dubinu penetracije, a najbolje je da za vrijeme partnerovog orgazma, penis bude do kraja unutra.

Još jedna stvar koja će povećati šanse začeća je da žena doživi orgazam prije muškarca jer to mijenja pH u blizini vrata maternice, a to odgovara Y spermiju, a ako želite djevojčicu, primijenite obrnutu metodu.

Autor: S. G., Foto: Bart78/Shutterstock