Torbe u obliku pisma

pismo torbe

U vrlo kratkom vremenu pismo torbice su osvojile puno pažnje od mnogih pripadnica ženskoga spola. Također se često mogu i viđati i kod muškoga spola te se slobodno može reći da su pismo torbe zavoljeli i muškarci i žene. Pismo torbe zrače jednostavnošću te su znak dobroga modnoga ukusa.

U ponudi možemo naći torbe koje su od prave kože te umjetne kože u raznim kombinacijama. Naravno, te kombinacije su sažete od mnogo detalja s kojima ne možete ostati nezapaženi.

Takve modele najčešće susrećemo u pravim klasičnim uzorcima koji rado nose poslovne žene ili romantične duše. Imaju široki raspon boja, a u torbicu će stati puno toga iako djeluje malenom. Naime, vrlo su funkcionalne.

U izbor dolaze i uniseks modeli u kojima će zasigurno svatko naći svoj primjerak. Pismo torbe su dosta popularne kod hipstera te ih možemo svakodnevno viđati kada odemo na kavu u grad ili neki provod u noćni klub.

Upravo zbog toga što u njih stane mnogo stvari, ne zaboraviteu svojoj torbici uvijek imati miris od kojeg ćete izmamiti uzdahe. Također, neizostavan dio vaše torbice mora biti ogledalo te pokoji make up proizvod kako biste u potpunosti mogli reći da ste prava trendseterica.

Uz pismo torbice skombinirajte različite moderne proljetne modele u kojima ćete zablistati.

Haljine sa cvjetnim uzorcima su posebno popularne. Za dobru kombinaciju bit će vam potrebna tamno plava kožna pismo torba koja će pristajati uz crnu haljinu sa cvjetnim uzorcima. Vaš odabir cipela neka tada budu bež ili svjetlo smeđe kožne, lagane i proljetne čizme koje će se savršeno slagati uz takav odabir.

Ne zaboravite ni na make up koji bi trebao biti u nijansama plave i bež boje. Frizura neka bude opuštena i lagano kovrčava. Jamčimo vam mnogobrojne poglede i komplimente na vaš račun!

Autor: A.B., Foto: NinaMalyna/Shutterstock