Znakovi da mu nije stalo

neozbiljne veze

Nisu svi muškarci spremni za ozbiljnu vezu, a kako ne biste kupovali vrijeme, tražili opravdanja i izgovore, a na kraju završili samo u suzama i slomljenog srca, prepoznajte signale koje vam muškarac šalje. Žene imaju dobru intuiciju i mogu prepoznati znakove da njihov muškarac nije za ozbiljnu vezu, no zbog zaljubljenosti će tražiti opravdanje za njegovo ponašanje, a u konačnici će ipak njihov osjećaj ispasti ispravan.

Prije ste s partnerom bili kao dva priljepka, svakog trena ste se grlili, ljubili, držali za ruke a s vremenom ste dobili osjećaj da živite s cimerom, a ne partnerom? Ovakva promjena u ponašanju može ukazivati da nešto nije u redu u vašoj vezi. Naravno, postoje dani kada zbog stresa, napora na poslu i slično, nema prisnosti s partnerom, no ako to traje dulji period, onda je došlo vrijeme za ozbiljan razgovor. Onda su tu dublji problemi jer da je samo stres uzrok takvom ponašanju, partner bi prvo odletio u zagrljaj voljenoj osobi.

Svatko u vezi treba imati malo prostora i vremena za sebe. Nije dobro provoditi stalno vrijeme s partnerom, no isto tako nije dobro da vas partner ili partnerica isključuje iz svih svojih aktivnosti. Ako sve planira bez vas i nema vas vremena staviti u svoj raspored, za to nema opravdanja i to vi morate shvatiti.

Kako vas vaš partner ne želi upoznati sa svojim prijateljicama, a on je upoznao sve vaše prijatelje, razmislite malo zašto ima potrebu skrivati vas od drugih.

Prava ljubav može nadići sve prepreke, ako je obostrana. Ako vas vaš partner nema potrebu nazvati, poslati poruku, nekako vam se javiti i pitati vas kako ste, nego vi uvijek morate biti inicijator konverzacije, znači da tu nema prave ljubavi. Njemu je samo do povremene zabave i zajedničkog provođenja vremena kada njemu to odgovara i vi trebate razmisliti da li je to ono što i vama odgovara.

Autor: S. G., Foto: Robert Kneschke/Shutterstock