Kako sakriti bore oko usana

lijepe usne

Lijep izgled, uvijek! Teško je povjerovati kako postoji osoba koja nije barem jednom razmišljala kako imati lijepo lice duže vrijeme te kako izbjeći one neugodne pojave koje dolaze s godinama. Tako je, bore su skoro pa neizbježne, ali to ne znači da ih ne možemo odgoditi ili barem ublažiti. Danas postoji puno načina koji pomažu ukloniti bore kao što je botoks.

Osim botoksa postoje i manje agresivne metode koje ne uključuju posjete liječniku i odljev novaca. Jeste li ikada pomislili promijeniti dosadašnji način života i uvesti novine koje život znače. Prvo što možete učiniti je dobro razmisliti koliko dugo ćete se izlagati suncu.

Poznato je kako sunce pomaže osušiti kožu koja vrlo brzo počinje pokazivati znakove vremena i to u obliku bora. Zasigurno ne želite biti jedna od onih za koje bi drugi rekli kako izgleda puno starije nego što ima godina. Svaki put kada krenete na more pripazite na sunce i čuvajte svoju kožu. Danas je moderna aristokratska bijela boja.

Pored smanjene količine vremena provedenog na suncu bilo bi dobro kada bi pripazili s čim se hranite. Važno je organizam hraniti mineralima, vlaknima i vitaminima. Tijelo će vam uzvratiti na najbolji način i to tako što ćete imati prekrasnu i njegovanu kožu.

Bore se javljaju na raznim područjima, a osim oko očiju česte su i kod usana. Jeste li znali da ih možete ublažiti pomoću određenih vježbi. Vjerujte nije teško, a od vas zahtijeva samo nekoliko minuta vašeg vremena.

Pokazalo se kako lagana vježba pomaže pomladiti cijelo lice. Uzmite kažiprste i stavite ih na rubove usana. Lagano potegnite u smjeru rubova lica, zadržite, pustite i opet sve ponovite. Zatim zategnite kutove usana prema gore i dolje. Vježbu je potrebno ponavljati svaki dan, a sveukupno je to 7 minuta u tjedan dana. Malo za savršen izgled!

Autor: S.Š., Foto: Elena Kharichkina/Shutterstock