Zašto muškarci gube interes

bijeg veza

Žene kažu da su muškarci vrlo komplicirani, a nerijetko imaju i problema sa tumačenjem njihovog ponašanja. No, problem je zapravo u tome što su muški i ženski mozak potpuno drugačiji. Kako bi mogli što bolje razumjeti svog muškarca te znati ukoliko dođe do situacije da se udaljava od vas, u nastavku vam donosimo nekoliko primjera.

Jedan od najboljih pokazatelja raznolikosti muškarca i žene, je ta da dok su primjerice pod stresom, muškarci se povlače u svoj svijet i ne vole pričati o tome, a žene moraju pričati dok su pod stresom jer ih iznošenje problema jedino umiruje.

Neki muškarci se jako boje svojih emocija, pa ukoliko ih emocije u vezi u potpunosti preplave, oni će se povući i bježati od te veze, zbog straha od emocija. Takvo stanje ih vrlo brzo prođe, ali zna biti jako naporno. Dosta muškaraca baš u ovoj fazi napušta svoju vezu.

Ukoliko vaš muškarac ima problema na poslu, ti problemi će se odraziti i na vaš privatni život. No, ukoliko ga budete pritiskali da vam govori o svojim problemima, on će se sve više povući u sebe. Oni pritisak percipiraju kao napad na svoju osobnost te od toga bježe glavom bez obzira. Kako ne bi došlo do napuštanja veze bez objašnjenja, najbolje je da ga ne pritišćete.

Žene se nakon seksualnog odnosa počinju zaljubljivati u muškarca jer im tada počinju raditi i hormoni. S druge strani muškarci to malo drugačije doživljavaju. Nakon seksualnog odnosa mnogim muškarcima kroz glavu prolazi pitanje, jeste li vi uistinu ona prava ili su pogriješili.

Mnogi ljude žive u svom svijetu većinu dana te uglavnom šute kada ste u njihovom društvu, ali ako je takav i vaš muškarac, ne pokušavajte ga promijeniti jer će pobjeći od vas glavom bez obzira. Ljubavni problemi nisu i nikada neće biti njegovi glavni prioriteti, pa to imajte na umu.

Ako vaš muškarac baci oko na drugu ženu, to je nešto najgore što vam se može dogoditi u vezi. Možda će još neko vrijeme biti s vama, ali čim mu se pruži prilika, on će otići bez imalo grižnje savjesti.

Autor: A.Z., Foto: Yuri Arcurs/Shutterstock