Što muškarac voli čuti

šaptanje

Iako smo svi upoznati s time da najviše komplimentiraju muškarci ženama, ponekad je dobro da se i žene ugledaju u njih i pohvale svog muškaraca. Komplimenti muškarcu daju krila i tako će se uz vas osjećati puni samopouzdanja.

Saznajte što muškarac voli čuti od svoje partnerice i zašto je dobro pohvaliti muškarca. Kako time možete pridonijeti kvaliteti vaše veze.

1. Pohvalite njegov izgled

Muškarci vole ponekad čuti kako su vam privlačni i što vam se na njima najviše sviđa. Budite određeni i recite mu što vam se točno na njemu sviđa. Pohvalite njegove ruke ili oči. To će mu ukazati da vam je poseban, a i pohvala oko određenog dijela tijela podići će strasti. Muškarci vole kada im uputite lijepu riječ jer im time podižete ego.

2. Najbolji si u svom poslu

Ako vidite da se trudi u poslu i da ga najbolje obavlja, zašto mu to ne biste rekli? Vjerojatno je često pod stresom,, posao mu je bitan i puno radi. S druge strane možda ga kolege i šef ne razumiju i ne prepoznaju njegov trud. Dobro je da zna da može računati na vas i da vi prepoznajete njegov trud. Tako će biti ponosan na sebe i na svoj radni učinak. Mnoge žene mogu zadiviti samo karijera ili novac, ali vi budite pravi čovjek i recite svom muškarcu kako cijenite njegovo znanje i trud. To će reći puno o vama.

3. Recite mu da ga vaše prijateljice vole

Svaki muškarac zna da su vaše prijateljice blisko povezane s vama, da znaju sve o njemu i da su vaš bitan dio života. Upravo radi toga, muškarci ih se ponekad malo i pribojavaju te osjećaju određenu dozu napetosti u njihovom društvu. Recite svom muškarcu da su vaše prijateljice rekle da je drag i simpatičan i odmah će osjetiti olakšanje. Sljedeći put u njihovom društvu bit će opušteniji, a samim time i druženje će biti zabavnije.

4. S tobom sam sigurna

Pravi muškarac htjet će svojoj partnerici pružiti osjećaj sigurnosti i zaštite. Kada mu kažete da je to uspio i postići, bit će sretan i znat će da cijenite njegov trud. Muškarac koji voli i trudi se oko vas, mora znati da je u tome i uspio.

I muškarci su samo ljudi. Potrebna im je i pažnja i lijepa riječ. Tako će znati da ste tu uz njih i da vam je lijepo s njima. Oni će sasvim sigurno znati prepoznati vaše lijepe riječi hvale prema njima i to će cijeniti.

Autor: M.L., Foto: Sukhonosova Anastasia/Shutterstock