Kako znati kada muškarac nije zainteresiran

muškarac koji nije zainteresiran

Kako znati kada muškarac nije zainteresiran? Svaka žena bi uz sebe htjela imati muškarca, koji ju shvaća ozbiljno i koji bi za nju sve napravio. Nažalost, to i nije uvijek tako, i to kada se najmanje nadate. Ako želite biti sigurni da ste svom muškarcu sve, te da ste mu važni, znakovi koje vam donosimo u nastavku, ne smiju postojati u vašoj vezi!

Ukoliko se vaš muškarac igra vašim emocijama, znači da mu nije stalo do vas onoliko koliko bi vi to htjeli. Muškarac koji je tu uvijek onda kada mu želite okrenuti leđa, i koji se nikada ne pomakne dalje s te točke, ne želi zapravo ništa ozbiljnije s vama. Stoga, ako vam se ovakva situacija ponavlja, razmislite još jednom o ozbiljnosti vaše veze.

Ako se viđate samo kada odgovara vašem partneru, ne morate niti gledati druge loše znakove, jer je ovaj sasvim dovoljan. Viđati se samo kada jednoj strani paše, jer u ostala doba i dane ima već dogovoreno s važnim ljudima, nije nikako dobar znak.

U vašoj vezi sve je kao u bajci, ali samo danas, jer već sutra ste najgora osoba na svijetu, i vaš partner ne zna zapravo želi li biti s vama ili ne. Ako se vaš partner svaki dan premišlja o vama i vašoj vezi, vi nemate više ništa za razmišljati i trebate otići iz te veze glavom bez obzira.

Ako su vaša nalaženja i zajednička druženja samo kod njega ili kod vas doma, znači da vas skriva s nekim razlogom. Partneri koji nikada svoje partnerice ne vode među ljude, te se nikada nigdje ne pojavljuju zajedno, ne žele ništa ozbiljno s vama, ili imaju još nekoga tko ne smije znati za vas, kao niti vi za nju.

Muškarac s kojim ste u vezi, ne zna što želi u svojoj budućnosti i ne zna gdje će biti drugi tjedan, a kamoli što želi od vas i vaše veze. Ako je tako, vas dvoje nemate što raditi skupa! Naravno samo ako vi razmišljate drugačije.

Saznajte na vrijeme o kakvoj se osobi radi i isplati li se trošiti svoje vrijeme na nekoga tko s vama očito ne misli imati ništa ozbiljno.

Autor: A.Z., Foto: Bevan Goldswain/Shutterstock