Gledanje pornića s curom – savjeti i ideje

Par gleda film, Foto: Diego Cervo/Shutterstock

Ispipajte teren. Možda se nekad s njom kroz šalu i pričali o porno filmovima, no pokušajte vješto ispipati teren. Najbolji način je da je izravno pitate bi li htjela s vama pogledati malo drukčiji film. Ako vas je sram odmah izravno pitati, možete uvijek načeti priču o pornićima kako biste skužili koji je njen stav – prezire ih, smatra da su posve ok ili ih je čak i sama gledala.

Zašto želite gledati?

Pokušajte joj objasniti zbog čega biste gledali pornić s njom. Mnogo žena ne voli zamišljati svog partnera kako gleda druge gole ženske. No ako joj kažete da to želite podijeliti s njom kako biste se zajedno napalili i kasnije navalili jedno na drugo, možda promijeni mišljenje.

Pravi odabir

Ako vaša draga pristane na gledanje pornjave s vama, morate vješto odabrati film. Odmah krenuti s hard core pornićem nije najbolja opcija. Potrudite se pronaći onaj s radnjom u kojem nije sve samo oko „unutra-van“. Počeli su se raditi skupi pornići, s kostimografijom, scenografijom i prije svega sa scenarijem. Također izbjegavajte amaterske uratke jeftine produkcije.

Ako joj se ne sviđa, ne sviđa se

Recite svojoj dragoj da vam je drago što želi s vama pogledati pornić. Ali isto tako naglasite da ako joj se ne sviđa ćete odmah prestati s tim. Ako gledate pornić, a ona cijelo vrijeme govori kako je to fuj, a vi nastavljate je i dalje nagovarati da pogleda još malo, niste pravi džentlmen. Nekim ljudima to nije napaljujuće i takvu činjenicu morate prihvatiti.

Igrajte se

Tijekom gledanja pornića s djevojkom, ostvarite od samog početka fizički kontakt. Zagrljaji, sitni dodiri i poljupci koji će što se više odvija film, postati sve žešći. No nemojte odmah navaliti na curu. Napalite se do granice izdržljivosti.

Foto: Diego Cervo/Shutterstock