Kako odabrati seksi rublje za vašu dragu

Kako odabrati seksi rublje za vašu dragu, Foto: Losevsky Pavel/Shutterstock

Jednom dođe i taj trenutak da muškarac svojoj dragoj odluči pokloniti seksi rublje. Žene zasigurno neće imati ništa protiv novih tangica ili čipkastog grudnjaka. Problem je što se taj poklon može pretvoriti u totalni fijasko. To se događa onda kada muškarac ne zna točnu veličinu grudnjaka ili gaćica.

Za razliku od muškog donjeg rublja, kojeg baš i nema puno vrsta, žensko je tu kompliciranije. Naravno, pa riječ je o ženama. Pogođeno seksi donje rublje od svake žene može učiniti seks bombu. Trebate samo pogoditi kombinaciju, a kao znak zahvale možda vam cura izvede striptiz tog istog donjeg rublja.

Prije svake kupnje ili pitajte djevojku ili malo proučite njenu ladicu s donjim rubljem kako biste doznali veličinu. Stvar je vrlo jednostavna – jednostavno provjerite etikete gaćica i grudnjaka, zapamtite (ili zapišite u mobitel!) i time ćete izbjeći problem pogrešne veličine i potencijalne svađe/durenja.

Nema goreg trenutka kada otvorimo poklon koji nam se izrazito sviđa i zaključimo da nam je dragi kupio tange tri broja veća – umjesto small, on je kupio extra large. Našu guzu doživljava kao ekstra veliku? Tu bi lako mogla krenuti rasprava o veličini njene stražnjice.

Također obratite pozornost na modni ukus vaše drage. Naravno da ćete pri kupnji uzeti ono rublje koje se i vama sviđa. Znamo da ćete progurati i vlastiti stil – želite je vidjeti kao izazovnu koku u crvenom čipkastom kompletiću.

No, pripazite da u potpunosti ne promašite njen ukus. Ako je vaša cura sklona bijelom i neupadljivom donjem rublju, sigurno neće biti pretjerano oduševljena kričavo rozom push up grudnjaku koji je posut šljokicama.

Možda čak i pomisli da niste u potpunosti zadovoljni s načinom na koji se nosi. Ili još gore, da pomisli kako ju ne smatrate dovoljno seksi, pa ste joj zbog toga uzeli taj upadljivi grudnjak koji vrišti “Ja sam laka”. Probajte s bijelim grudnjakom sa crnom čipkom. Tako ste pomiješali njen i svoj stil.

Vaša djevojka nosi spavaćice? Poklonite joj seksi spavaćicu. Varijante su mnoge – prozirna, čipkasta, uska, nevina, ali ipak seksi.

Tijekom kupnje pripazite na savjet prodavačica. Ženski ukusi su različiti. Što se sviđa jednoj djevojci ne mora i drugoj. Vodite se vlastitom intuicijom. Ipak vi poznajete svoju curu bolje od prodavačice.

Nemojte joj kupovati nešto što znate da nikad ne bi nosila. Primjerice, vaša cura ne shvaća bit haltera, ali vi joj ih kupite za rođendan. Ili ne voli nositi tange, ali vaš poklon upravo sadržava njih.

Tako poklon, bez obzira na dobre namjere djeluje kao pritisak. Pritisak da se u tom polju promijenimo. Jednako bi bilo kada bi vaša cura počela odijevati vas. Sigurno vam se ne bi svidjelo da svoj ukus nameće vama i kupuje stvari koje vi nikad ne biste odjenuli.

Autor: S.Š. Foto: Losevsky Pavel/Shutterstock