Kako nositi svilene tunike

svilena tunika

Spremate se za posebnu večer, ali još uvijek niste sigurni hoćete li odjenuti haljinu, ili hlače u kombinaciji s košuljom ili tunikom. Sve dolazi u obzir, ali ne znate u čemu ćete bolje zasjati. Ako prigoda nije previše formalna, zašto se ne bi radije odlučili za kombinaciju tunike i hlača?

U hlačama ćete se možda osjećati slobodnije, a bit će dobra promjena pored svih tih haljina. Svilenkasti materijali su uvijek dobrodošli kada su u pitanju posebne prigode, jer daju određenu dozu svečanosti. Zahvaljujući tome možete birati između nekoliko odjevnih komada.

Svilena tunika sastavni je dio svečanog izgleda već duže vrijeme, a među popularnijim modelima gledaju se oni krojeni u obliku slova V gdje rukavi idu u obliku zvona i lagano se spuštaju prema vašem struku. Boje su razne i svaka od njih je poželjna, a ako želite biti primjećeni zašto se ne bi odlučili za crvenu boju?

Crvena boja je odraz snage i čvrstog karaktera, a sve osobe koje vole nositi ovu boju poznate su kao karakteri koji se ne boje reći što misle i jasno iskazati svoj stav. Crvena boja je boja vatre, temperamenta i živosti.

Jedna od poželjnih kombinacija su uske hlače ili tajice od sjajnog materijala i tunika od svile. Crne hlače i crvena tunika pružaju pravi izgled osobe koja točno zna što želi i ne boji se to pokazati.

Iskombinirajte svoju večernju toaletu uz ogrlicu i narukvicu ili naušnice. Ako se odlučite za podignutu frizuru, onda će naušnice biti i više nego dobrodošle. Lijepo će se vidjeti, a neće biti prenapadne.

Svilene tunike mogu se odjenuti za više prilika: izlazak na večeru, u kino ili možda disko. Sigurno će vam u disku biti lakše plesati u hlačama nego u haljini. Zato neka u tim situacijama vaš odabir uvijek budu kombinacije hlača i majica, košulja ili u ovom slučaju tunika.

Autor: S.Š., Foto: Alexander Shadrin/Shutterstock