Pleteni bolero za svaku priliku

pleteni bolero
Pleteni bolero, Foto: SL ADV/Shutterstock

Casual stil je zahvalan i prilagodljiv skoro svakoj situaciji. Uz njega isto možete izgledati ozbiljno, ali i opušteno. Prilagođen je raznim dobnim skupinama i uvijek je trendi. Casual stil podrazumijeva više toga. Traperice, jeans jakne, gležnjače, čizme i još puno toga. Pletena odjeća zauzima velik dio priče, bez obzira radi li se o vuni ili možda koncu.

Pletena odjeća je oduvijek bila simbol topline, udobnosti i ležernosti. Zanimljivo je kako svake godine ostaje na modnoj sceni, bez obzira koji su modni trendovi u pitanju. Razlog tome je što ima uspješnu sposobnost transformacije i prilagodbe.

Veste koje su nekada nosile naše bake danas su malo promijenjene osim pokojeg dodatka. Možda na sebi imaju ukrase koji nekada nisu postojali i dizajn je drugačiji i moderniji, ali one i dalje postoje i nosit će se još dugo.

Slično je i s bolerom. Osim što je mali komad odjeće koji tako efektno izgleda kada ga se dobro iskombinira, bolero je odjevni predmet koji se prilagođava za više odjevnih stilova. Njega možete nositi kao dio poslovnog, ili casual stila. Sve ovisi o tome što ste još odlučili odjenuti.

Ako je vaša odluka bila hlače na crtu, cipele na visoku petu i košulja, pazit ćete da odaberete pleteni bolero koji će dizajnom odgovarati vašem trenutnom outfitu. Ako ste odabrali traperice i gležnjače, vaš bolero može biti napravljen od vune s razigranim motivima.

Bolero možete kombinirati i na haljinu ili možda tuniku. Odjenite tajice i strukiranu tuniku do koljena. Tuniku obogatite slatkim, pletenim bolerom koji će malo podignuti cijeli izgled. Ako želite veselije raspoloženje pokušajte sa živahnijim bojama, poput crvene i narančaste.

Pleteni bolero je za svaku priliku. Brojni modni stručnjaci složit će se kako bolero ipak najbolje odgovara casual stilu te izgledu gradskih buntovnika. To su sve žene i djevojke koje slušaju modne trendove, ali povremeno odluče poslušati svoj unutarnji instinkt.

Gradske buntovnice su sve dame koje se nalaze između osoba ovisnih o modi i onih koji kreiraju svoj vlastiti modni izričaj.

Autor: S.Š.  Foto: SL ADV/Shutterstock