Kako nositi sako od tvida

sako od tvida

Sako i hlače dio su kombinacije koja nikada ne zastarjeva, a koja je postala sastavni dio poslovnog izgleda. Klasika je vječna i zbog toga nikada ne može dosaditi, a ako ste razmišljali da još malo više začinite svoj izgled, onda možete pokušati sa sakoom od tvida.

On je tako jednostavan, a opet tako elegantan. Svaka osoba koja ga nosi odiše određenom dozom elegancije i profinjenosti te pokazuje kako se zna odjenuti. Sako od tvida je zahvalan komad odjeće jer ga možete kombinirati uz nekoliko odjevnih predmeta.

On ujedno može biti izraz bunta, ali i znak glamura. Ovisno kako se želite pokazati u javnosti prema tome će ovisiti vaš odabir i način kako ćete iskombinirati najnoviji odjevni predmet koji se zatekao u vaše ormaru.

Sako od tvida se savršeno slaže uz suknju do koljena. Suknja može biti krojena u obliku zvona. Gore je strukirana, a dolje lagano pada. Ne zaboravite svoj look začiniti još uz prave čizme i savršenu torbu. Sako možete nositi i uz kraću suknju, ravnog kroja i malo iznad koljena.

Ovisno koje se boje nalaze na saoku morate paziti da ne pretjerate i da ljude oko vas ne zaboli glava od toliko boja. Ako se na sakou nalazi najviše zelene boje s dodacima još poneke boje, pazite da vam je suknja u istoj boji, zelenoj, a čizme i torba mogu biti u neutralnoj boji koja će se slagati s cjelokupnim outfitom.

Kako nositi sako od tvida? On je idealan za strukirane hlače i one koje lagano padaju. Hlače ne moraju biti na crtu, sako možete kombinirati i uz traperice. Traper i tvid daju savršenu casual kombinaciju. Iskoristite svoj novi odjevni predmet i pokažite kako se znate odjenuti.

Autor: S.Š., Foto: Luba V Nel/Shutterstock