Kako nositi crni sako

crna kombinacija

Jeste li se zapitali kako nositi crni sako? Radi se o zahvalnom komadu odjeće koji možete kombinirati na nekoliko načina, bilo da se radi o svečanom izgledu ili casual izdanju. Crni sako je prilagodljiv i prikladan za mnoga zbivanja.

Teško je izbrojati koliko se već godina crni sako nosi i koliko je prisutan na modnim pistama s potpisom najpoznatijih modnih dizajnera. Nije lako odrediti koliko godina, ali očito je kako je već dugo prisutan na sceni običnih smrtnika i laika te onih iz visokog društva.

Kako je Coco Chanel postavila kriterije kada je u pitanju vrhunac stila i jednostavnosti, tako je i crni sako nametnuo određena mjerila. On se postavio ispred ostalih odjevnih predmeta kako bi pokazao kolika je prednost imati veliku moć transformacije.

Crni sako možete nositi uz različite modne kombinacije. Ako ste ljubitelj casual stila nećete pogriješiti odlučite li se za traperice, usku majicu ili strukiranu košulju, crni sako, cipele na visoku petu i prikladnu torbicu. Ovu kombinaciju možete isprobati i s mokasinama i cipelama koje su više primjerene za svakodnevne aktivnosti.

Sako u crnoj boji je kao stvoren za igru s raznim odjevnim predmetima. Tako nećete pogriješiti ako se odlučite za haljinu čija je dužina iznad koljena, crni sako te cipele na visoku petu. Ovako odjeveni možete bilo kuda jer ste pokazali kako znate biti modno osviješteni.

Hlače u boji, uska majica i crni sako te balerinke. Sada ste spremni za odlazak na posao ili na kavu s prijateljicama. Još vam samo preostaje torbica koja će se slagati uz sve ono što ste na sebe odjenuli.

Ako ne znate što bi obukli za večerašnji izlazak, možete pokušati sa crnim sakoom, svečanom majicom bez rukava ili na bratele, setom narukvica, malom i modernom torbicom, cipelama na visoku petu (najbolje salonke) te pravom frizurom. Pronađite najbolju kombinaciju i ako već niste nabavite crni sako jer one je “must have”.

Autor. S.Š., Foto: ArtFamily/Shutterstock