Kako imati šiške bez šišanja

šiške bez šišanja

Već vam je polako dosadio vaš dosadašnji izgled i htjeli bi nešto promijeniti. Niste sigurni u bojanje kose, a ni šišanje vam nije izbor broj jedan. Što onda učiniti? Dobro je što promjenu možete napraviti uz svega nekoliko trikova, a koji će vas oduševiti. Potrebno je samo malo vremena i strpljenja kako bi zasjali s novom frizurom.

Šiške su jedan od koraka prema novom izgledu. Koliko vam se puta dogodilo da ste se kod frizera nekoliko puta predomišljali hoćete li rezati šiške ili ne? Sigurno nekoliko puta, a niste se odlučili na šišanje jer niste bili sigurni da će vam šiške dobro stajati.

Mnoge žene su nakon šišanja šiški požalile što su se odlučile na taj korak, jer su im šiške počele ulaziti u oči. Dobro je što ih možete imati bez da napravite sve navedeno, a rješenje je i više nego jednostavno.

Prije nego krenete raditi šiške izravnajte kosu. Uzmite peglu ili četku i dobro ju izravnajte kako bi vam kasnije bilo lakše manevrirati. Ravnanje kose možete napraviti kod kuće bez pomoći frizera, tako da i ovdje možete uštedjeti vrijeme i novac.

Nakon što ste izravnali kosu napravite razdjeljak. Uzmite pramen kose koji ste izdvojili i povucite ga prema gore. Pokušajte ga zamotati tako da se kasnije ne primijeti kada ga zakačite s kopčom. Pramen možete namjestiti sa strane ili skroz iznad čela, ovisno što će na vama bolje izgledati.

Ako niste sigurni da ćete moći sakriti kopčice, bilo bi dobro kada bi se poslužili s još jednim modnim dodatkom kao što je marama ili šešir. Ne samo što ćete imati zanimljiv i poseban izgled, nego ćete se bolje osjećati.

Kopčice možete učiniti nevidljivima tako što ćete odabrati one u boji vaše kose. To je još jedan način kako možete složiti frizuru, bez da upotrijebite maramu, šešir ili nešto drugo.

Dobit ćete toliko željenu promjenu i to bez velikih komplikacija. Kada se odlučite za ovakvu frizuru bilo bi najbolje prije nego krenete, napraviti probu kako bi znali gdje griješite i što još treba ispraviti.

Autor: S.Š., Foto: Yunaco/Shutterstock