Kako dobiti curicu

kako dobiti curicu

Oduvijek je prevladavalo mišljenje kako se može utjecati na spol djeteta, ali nekada se vjerovalo da o ženi samo ovisi spol, a ne o muškarcu. Danas postoje različita mišljenja i savjeta koji mogu pomoći prilikom određivanja željenog spola, pa tako i kako dobiti curicu.

Medicina je daleko dogurala, a još se puno toga može napraviti. Zahvaljujući brojnim znanstvenicima i suvremenim metodama došlo se do zaključka kako na spol djeteta utječu spermiji od kojih će jedan uspjeti probiti jajnu stanicu i nakon čega će doći do začeća.

Trudni ste, sretni što ćete postati roditelj? Važno vam je da je dijete zdravo, ali potajno se nadate curici? Znanstvenici su mišljenja da ako želite imati djevojčicu da bi trebali pripaziti na položaj tijekom odnosa, preporučuje se misionarski položaj kao i izbjegavanje orgazma tijekom odnosa jer je dokazano da bi vaginalno okruženje trebalo biti kiselije ako žele curicu.

Pored misionarskog položaja savjetuje se bilo koji položaj kada je žena na muškarcu, odnosno kada je u dominantnom položaju, budući da su y kromosomi brži plivači za razliku od y kromosoma. Spolni odnosi bi trebali biti najkasnije popodne, a nikako ne navečer i žena bi trebala biti ta koja će potaknuti intiman odnos.

Ako želite dobiti curicu savjetuje se da muškarci nose usko donje rublje. Istraživanja su pokazala da tako dolazi do poništavanja kromosoma y koji je odgovoran za začeće dječaka, a istodobno se povećava broj kromosoma x odgovornih za začeće curice.

Vrijeme igra veliku ulogu tijekom određivanja spola djeteta i nije svejedno kada ćete imati odnose obzirom na plodne dane. Bilo bi dobro ako bi odnosi bili dva do tri dana nakon ovulacije želite li roditi kćer.

Zanimljivo ali i način ishrane može utjecati na spol djeteta, pa se tako budućim majkama savjetuje da prehranu više orijentiraju na svježe povrće, čokoladu i ribu, morske plodove, žitarice, jaja i perad.

Mnogi su se dugi niz godina oslanjali kako na narodna vjerovanja tako i na znanstveno potvrđene činjenice. Važno je bez obzira koji će spol na kraju biti, paziti da je trudnoća uredna i da činite sve kako bi zaštitili sebe i dijete koje je na sigurnom u vašem trbuhu.

Autor: S.Š., Foto: HTeam/Shutterstock