Kako biti seksipilna

žena koja se fotografira

Kako bi probudili ženstvenost u sebi i kako bi se osjećale poželjno i seksi u svakom trenutku, u nastavku vam donosimo nekoliko savjeta.

Nikada ništa ne prepuštajte slučaju pa tako svaki novi dan gledajte kao novi početak jer nikada ne znate kada ćete sresti muškarca svog života. Budite spremne svaki dan i svaki dan ćete se već osjećati ženstvenije.

Svaka žena je puna vrlina i mana, ali bez obzira na to može pucati samopouzdanjem, zato izbacite svu svoju energiju i samopouzdanje na vidjelo i vaše mane nitko neće niti primijetiti.

Donje rublje i cipele su odjevni predmeti koje žena nikada nema dovoljno. Ako se u jednoj sekundi želite osjećati seksi, samo na noge navucite seksi cipelice, a na sebe odjenite seksi donje rublje, koje bez obzira na to što se ne vidi, vaš će kroz dan puniti samopouzdanjem.

Poznato je da čokolada podiže raspoloženje, ali ako se želite lijepo osjećati u svome tijelu, te biti zadovoljne njime, pripazite na prehranu, te se ne trpajte prevelikim količinama čokolade, jedan red je sasvim dovoljan da vam popravi raspoloženje.

Malo alkohola za podizanje raspoloženja je potpuno opravdana, ali pijana dama nikako nije, pa pripazite na količinu alkohola koje unosite u sebe, posebice kada ste u važnom društvu.

Najbolje ćete se osjećati nakon večeri provedene sa svojim najboljim prijateljicama. Nema bolje osobe za žene od ženske osobe da joj napuni samopouzdanje i da se osjeća seksi, zato kada zaškripi, uvijek se oslonite na svoje prijateljice.

Ako ne znate koju boju obući, definitivno nećete pogriješiti s odabirom crvene boje, koja je daleko od svih drugih boja pršti seksipilom.

Naučite se opuštati, jer ako ste stalno pod stresom ne možete zračiti seksipilom. Priuštite si barem jednom na tjedan toplu kupku, masažu i opuštanje uz omiljenu knjigu.

Vi najbolje znati koji su vaši aduti na vašem tijelu pa onda ih i pokažite. Istaknuti svoje adute je najbolje što možete napraviti za svoj izgled.

Uvijek, uvijek i uvijek se smijte. Osmijeh na licu je daleko najzavodljiviji atribut na svakom čovjeku, ne samo na ženi. Zato zaboravite na ozbiljno i strogo lice i smijte se što više.

Autor: A.Z., Foto: Yuri Arcurs/Shutterstock