Kada muškarac ne želi vezu

kada muškarac ne želi vezu

U ljubavi ponekad zatvorimo oči i ne razmišljamo razborito. Ljubav nas može zaslijepiti do te granice da ne znamo raspoznati što je dobro, a što loše za nas. Najteže je samoj sebi priznati da nešto ili netko nije za nas. Pametnoj i neovisnoj ženi kada upozna idealnog muškarca teško je raspoznati znakove da njemu i nije baš stalo. Kada muškarac ne želi vezu?

Ako vam se netko ne javlja danima nakon susreta, očito nešto nije u redu. Kada se nekome zaista sviđate, naći će način i vremena da se javi. Sve druge su izlike. Najgore što možete napraviti je zatvoriti se u svoj svijet, razmišljati o tome, biti tužna i ne pronaći idealno rješenje.

Ne razmišljajte danima o tome sviđate li mu se ili ne sviđate, jednostavnije je otvoreno ga pitati na čemu ste. Posebice morate voljeti sebe i biti svjesni svojih kvaliteta i ne dopustiti da patite za nekime. Morate za njega biti jedinstvena, posebna, poželjna i primamljiva. On bi trebao trčati za vama i tražiti da mu poklonite pažnju.

Pravi muškarac kojemu je stalo do vas, nikada se neće dopisivati s drugim djevojkama i tražiti pažnju od nekog drugog. Za njega bi vi trebali biti dovoljni. Oni muškarci koji često pričaju i o drugim ženama, znači da mu vi niste dovoljni. Da ste mu dovoljni, vi bi mu bili jedini na pameti.

Ako ga nikada ne zanima što radite i kako ste proveli dan, vikend, očito je da ga ni vi ne zanimate. Isto vrijedi i za njega. Nikada ne priča o sebi, o svojim aktivnostima, kako provodi dane, jer nema potrebu to podijeliti s vama.

Muškarac koji je zaljubljen u vas, želi s vama sve dijeliti. Nemojte se nipošto uvijek javljati prva, u redu je javiti se, ali prepustite i njemu da se potrudi oko vas. Ako ga uvijek vi prvi zovete van i organizirate druženje, a on nikada, nešto u vašem odnosu ne funkcionira.

On bi se trebao više potruditi oko vas i isplanirati zajedničko druženje. Seks je u odnosu također bitan. Ako i na tom području ne zadovoljava, morate prihvatiti činjenicu da on nije za vas. Iako je to teško i ponekad se ljudi opravdavaju i tješe, njemu jednostavno nije stalo. Što prije to prihvatite bit će vam lakše. Muškarci su vrlo jednostavni u ljubavi, kada vole, vole.

Autor: M.Š., Foto: Nejron Photo/Shutterstock