Najbolje frizure Jennifer Aniston

jenn aniston

Sve je počelo sredinom devedesetih godina prošloga stoljeća. Frizura prijateljice Rachel Green je 1995. godine postala najpopularnija frizura na svijetu ikada, što dokazuje činjenica da je više od 11 milijuna žena diljem svijeta ušetalo u frizerski salon i tražilo neku od njezinih frizura. Njezine frizure jednostavno oduševljavaju i najkritičniji ženski ukus.

Rachelina stepenasto ošišana frizura je zasjenila bob, frizure Marilyn Monroe i Farrah Fawcett, a gotovo da ne postoji žena koja nije željela njezine pramenove boje meda i imiž djevojke-iz-susjedstva. Iako sada kaže da je to najgora frizura koju je ikada vidjela, Jennifer Aniston upravo seriji Prijatelji i frizuri koju joj je napravio njezin prijatelj frizer Chris McMillan, može zahvaliti na uspješnoj filmskoj i televizijskoj karijeri. On ju prati na svim putovanjima, a ona njega vozika u prvoj klasi aviona, smješta u najbolje hotelske apartmane i plaća 1.500 dolara dnevno.

Nakon što ju je proslavila Rachel frizura, Aniston je pustila kosu, no pramenove nije mijenjala. Duga, uglavnom ispeglana, a ponekad nafrčkana kosa, prepoznatljiv su znak popularne glumice i druga najseksi frizura na svijetu, pokazalo je to jedno istraživnje provedeno među muškom populacijom. Ovakvoj frizuri je bila vjerna nekoliko godina. Otprilike toliki je bio i rok trajanja vjernosti Brad Pitta.

Posljednjih godina ima nešto kraću kosu, pa njezina dužina sada varira od do ispod uha do ramena. Za pokoju ulogu glumica katkad malčice posvijetli ili potamni kosu, no nakon što snimi film vjerno se vraća svojim pramenovima boje meda. U nekoliko je navrata odrezala šiške, no i to su bile kratkotrajne avanture. Jennifer Aniston je tijekom svoje karijere uglavno imala sličan stil frizure jer zna što joj najbolje stoji, a opet su te male promjene svaki put izgledale tako osvježavajuće.

Aniston je posljednjih 15-ak godina glumica s najpoželjnijom frizurom i besprijekorno savršenom kosom. Iako njezina frizura ostavlja dojam tek-sam-se-ustala-iz-kreveta, istina je zapravo ta da svog frizera zove i usred noći da joj napravi frizuru. Za taj naizgled neuredan look potrebne su zapravo poprilične frizerske vještine koje će postići savršen omjer prave gustoće i razinu stepenastog šišanja.

U jednom je intervjuu izjavila da kosu pere šamponima za konje jer joj daju poseban sjaj i čvrstoću, ali ta se informacija ne može provjeriti, stoga postoji mogućnost da se glumica šalila kako bi se otarasila dosadnih pitanja o njezi kose kojima ju godinama zatrpavaju. Aniston rijetko eksperimentira sa frizurama jer zna provjerenu, ziher varijantu s kojoj izgleda besprijekorno.

Foto: s_bukley/Shutterstock