Nova metoda – gotovo bezbolna LYCON depilacija

lycon depilacija

Jeste li čuli za LYCON depilaciju? Teško je zamisliti da postoji žena ili djevojka koja nije barem jednom razmišljala o tome kako na što bezbolniji način ukloniti dlačice i bez imalo razmišljanja odjenuti najdražu haljinu ili suknju. Sada je i to moguće uz skoro pa bezbolnu, ali zato jedinstvenu metodu depilacije.

O čemu se radi? IN mjesto o kojem se toliko priča podrazumijeva novi studio koji je specijaliziran baš za LYCON depilaciju, gdje svakoga očekuje ugodna i opuštena atmosfera.

Za najbolje usluge novog salona zaslužna je mlada poduzetnica, Iva Nenadić. Upravo je ona naglasila kako se u salonu može napraviti depilacija lica, pazuha, ali i manje ugodnog područja, svima poznata bikini zona. Što je Iva ispričala i kakvo je njeno iskustvo?

…”Kada klijentica dođe na depilaciju intimne zone i kada dođe trenutak da se treba skinuti, a želi napraviti Brasillian ili Hollywood depilaciju, često je klijenticama vrlo neugodno. Upravo radi toga posebno je važan prvi kontakt, uvodne riječi i pristup samoj depilaciji kako bi se klijentica što brže opustila, bez osjećaja kao da je na ginekološkom pregledu.” … depilacija bikini zone

Upravo su tople riječi podrške potrebne mnogim ženama koje dođu po prvi puta i kojima nije svejedno što se moraju skinuti pred nepoznatom osobom. Nakon ohrabrujućih riječi na red dolazi i depilacija.

Tajna cijelog tretmana leži u posebnoj formuli i metodi – “Ulje na kožu prije voska”. Prvo se na kožu nanosi Lycon njegujuće ulje kako vosak ne bi zahvatio kožu, nego samo dlačice i počupao ih zajedno s korijenom. Zahvaljujući tome depilacija je manje bolna za skoro 70 %, što ne treba zanemariti.

Ivina iskustva su zaista zanimljiva pa je tako podijelila početke rada s novom metodom depilacije.

…”Moram priznati da su u početku skoro sve klijentice skeptične, sumnjičave i u strahu, ali već kod prvog, drugog, a osobito trećeg poteza klijentice ostanu u laganom šoku i nevjerici. Tretman je zaista puno manje bolan. Mene osobito veseli to zadovoljstvo klijentica, što i potvrđuje to da se stalno iznova vraćaju i redovite su.”…

Za razliku od šećerne paste i raznih patrona i trakica koje se koriste u salonima gdje je i samo nanošenje paste bolno, ovdje je riječ o laganom nanošenju voska na temperaturi ugodnoj za tijelo.

Lycon depilacija podrazumijeva “Creme de la Creme” vosak, omiljen i među svjetski poznatim divama kao što su Uma Thurman, Victoria Beckham, Sienna Miller, Demi Moore i mnogi drugi. U tretmanu se otklanjaju dlačice i do 1 mm, a pritom se koriste posebna Lycon ulja te emulzije i čistači za ugodu i smirivanje kože.

Lycon voskovi sadrže neke od najfinijih sastojaka poput ruže, lavande, kamilice, čajevca, vanilije i lavande. Nakon postupka koža je mekana, glatka i bez crvenila. Spomenuti voskovi se koriste u preko 90 zemalja u svijetu.

Tko je Iva, mlada dama zaslužna za upoznavanje s najboljom metodom uklanjanja dlačica? Iva Nenadić je poduzetnica i kozmetičarka koja je nakon života i rada u Dublinu, odlučila vratiti se u Hrvatsku i otvoriti beauty studio. Upravo se u Dublinu upoznala s novom metodom depilacije uz pomoć Lycon voskova.

Više informacija o Revive Beauty Face & Body Care studiu nalazi se na www.revivebeauty.hr