Frizure sa trakom u kosi

frizura sa trakom

Dosadile su vam stalno iste frizure i htjeli biste uvesti malo promjene u vašu kosu? Iako mislite da za dobru frizuru treba vremena, volje i znanja, to baš i nije tako. Postoje frizure koje se mogu napraviti u vrlo kratkom roku, dok žurite na posao ili se spremate za izlazak. Isto tako, radi se o jednostavnim frizurama koje vam neće biti teško napraviti.

Bit će vam potrebna samo jedna traka za kosu i malo volje. Vjerojatno svaka od vas ima kod kuće traku za kosu koju koristi u opuštenijim trenucima ili ste i zaboravili na nju i mislite da je nemoguće napraviti lijepu i zavodljivu frizuru s ovim modnim dodatkom. Uvjerite se u suprotno! Još ako vam je traka u vama omiljenom printu ili boji, efekt će biti još bolji!

Slijedite korake i ukrasite svoju kosu jednom od ovih lijepih frizura sa trakom.

1. Počešljate kosu i malo je podignite od glave. Stavite traku oko glave, iznad ušiju i napravite lijepu mašnu sa strane. Ovo je vrlo jednostavna i brza frizura koja je pogodna i za dužu i za kraću kosu. Isto tako pristajat će vam i ako imate šiške, kao i onima koji ih nemaju. Frizura koja je gotova u taj čas!

2. Traku omotajte oko glave i vežite je od ispod, uz sam korijen vrata. Ostavite malo duži dio da visi. Zatim sve to prebacite u jednu stranu i ispletite pletenicu. Kombinacija kose i trake u pletenici dat će ovoj frizuri na posebnosti. Ovom frizurom postići ćete fini profinjeni izgled.

3. Počešljajte dobro kosu i svežite je u visoki rep. Uzmite traku i omotajte je oko gumice za kosu. Na kraju, zavežite lijepu mašnu. Isto tako, možete ostatak od trake koji ćete slobodno ostaviti da visi ispreplesti u pletenicu skupa s kosom iz repa.

4. Ova frizura također se radi iz visokog repa. Nakon što ste napravili visoki rep, isprepletite pletenicu s trakom i kosom iz repa kao u prethodnoj točki. Zatim pletenicu omotajte oko zavezane gumice i trake čime ćete dobiti lijepu punđu. Ako vam je traka dovoljno dugačka sve zajedno možete zavezati u mašnu, a ako ne, učvrstite punđu ukosnicama.

Ovo su samo neki od prijedloga kako možete napraviti lijepu i jednostavnu frizuru u tren oka. Bilo da se radi o poslovnom sastanku ili izlasku.

Budite kreativne i pogledajte u videu još jedan prijedlog za polupodignutu frizuru sa trakom!

Autor: M.L., Foto: Kiselev Andrey Valerevich/Shutterstock