Frizure prema Vidal Sassoon tehnici

vidal sassoon frizura
Vidal Sassoon frizura, Foto: Sassoon.com

Vidal Sassoon rođen je 17. siječnja 1928. godine u Londonu, a za javnost poznatiji kao majstor i pionir bob i modernih frizura. Pokretač je filozofije da se frizer treba osjećati slobodno i revolucionarno u vlastitom salonu, a klijenti su uvijek na prvom mjestu i pružaju im se samo najbolje usluge, najkvalitetniji proizvodi i tehnike koje su itekako jedinstvene i prepoznatljive.

Vidal Sassoon akademija poznata je diljem svijeta i već ima svoju dugogodišnju tradiciju. Ono po čemu se ona razlikuje od ostalih je kontinuirano obrazovanje i praćenje noviteta kako bi uvijek bili među prvima, a svojim polaznicima omogućili samo najbolje. Sassoon je jedna od najutjecajnijih svjetskih frizerskih akademija.

Tehnike šišanja i bojanja kose ono je po čemu se razlikuje od drugih. Njihovi instruktori dizajnirali su širok raspon tečajeva za vrhunske frizere te im omogućili da njihove kreativne sposobnosti podignu na najvišu razinu. Cilj Sassoon akademije i svakog treninga je omogućiti da frizer osim edukacije, sa sobom ponese i dijelić kulture koju kreira Sassoon.

Sassoon djeluje u Los Angelesu i Londonu gdje se tečajevi razvijaju, a nakon što su tamo odlučili znanje i iskustvo podijeliti sa nama, slijede isporuke diljem svijeta. Možemo im samo biti zahvalni, jer se naši frizeri imaju gdje dodatno educirat i na nama primjeniti njihove tehnike i novitete.

Svakom je cilj da se zna nositi sa novom frizurom, a ono što je jako bitno jest to da ju je lako održavati. Idealna frizura je ona koja vas čini sretnim, vraća vam samopouzdanje i s kojom se razlikujete od mase. Moderne, posebne frizure idealne su za sve žene koje ostavljaju dojam samouvjerenosti, a u isto vrijeme i ženstvenosti.

Uzmite u obzir sve faktore prije nego što se odlučite na veliku promjenu, jer sa tehnikom šišanja i bojanja kose Vidal Sassoon nećete moći proći nezamijećeni. Sigurni smo da ne želite biti poput ostalih te da će vam novi stil donijeti osvježenje u vaš život.

Autor: T.P. Foto: Sassoon.com