Pletenica za dugu kosu

pletenica u repu

Zaista je nevjerojatno na koliko sve načina možete kombinirati pletenice koje svake godine iznenađuju svojom kreativnosti i sposobnošću prilagodbe svakom novom trendu koji se pojavi iz najpoznatijih modnih kuća. One mogu biti u potpunosti jednostavne, ili toliko komplicirane da ponekad svatko pomisli kako se radi o pravom remek djelu. Možete ih nositi spuštene i podignute.

Prema mišljenju velikog broja stručnjaka stoji kako se pletenice mogu nositi ne samo na dugu kosu nego isto tako i na kraću, s tim da ako je kosa prekratka tada je potrebno staviti umetak pomoću kojeg će svaka osoba postići željeni učinak.

Duboka i tanka kosa, gusta ili malo rjeđa sasvim je svejedno budući da postoji toliko različitih varijanti koje od vaše kose mogu napraviti prava mala čuda. Pomoću njih možete postići romantičan i naravno sexy izgled.

Provjerite kako složiti drugačiju pletenicu.

Ne smijete zaboraviti da svoju pletenicu ili njih više iskombinirate tako da odgovara ostatku vašeg outfita. Cijeli izgled jednostavno mora biti savršen, što znači ako na sebi nosite malo izazovniju odjeću, pazite da je i pletenica uočljivija.

Od frizura svakako treba izdvojiti pletenice koje se pletu na jednu stranu tako da je ostatak kose ostavljen da lagano pada. Kada niste sigurni koju bi frizuru složili, nikada nećete pogriješiti ako se odlučite za jednu malo veću pletenicu.

Svežite kosu u rep s tanjom gumicom koja se neće vidjeti. Kada ste zavezali rep ispletite pletenicu i osvježite svoj izgled. Jedna od popularnijih varijanti je spuštena kosa sa samo jednim dijelom dignutim i to s prednje strane.

Uzmite prednje pramenove i ispletite pletenicu i zakačite odostraga s kopčom. Spomenuta frizura je za sve one romantične duše kojima se oduvijek sviđao izgled glumica dok su glumile poznate ličnosti iz starih vremena.

Podignuta kosa ispletena jednom velikom pletenicom sve je veći hit koju nosi puno mladih dama, baš kao poznate svjetske osobe bilo iz svijeta filma ili čak glazbe. Za koju se god odlučili pazite neka odgovara vašem izgledu i neka na najbolji mogući način naglasi sve prednosti, a sakrije potencijalne nedostatke.

Pletenice su svake godine must have frizura, naročito u ljetnim mjesecima. Pogledajte jedan od načina pletenja i napravite duplu pletenicu na glavi. Video u nastavku!

Autor: S.Š., Foto: YuriyZhuravov/Shutterstock