Facebook slika – kako ocjeniti kakva je djevojka po slici profila

Djevojka sa žapcem, Foto: Darren Baker/Shutterstock

Društvene mreže u velikoj mjeri dopuštaju korisnicima da oblikuju svoju “virtualnu osobnost” te da idealiziraju ono što imaju potrebu idealizirati. Studija koja je 2017. godine provedena na Sveučilištu u Pennsylvaniji pokazala je kako je kultna uzrečica koja kaže da “slika vrijedi tisuću riječi” zaista točna te da iz profilnih fotografija na Facebooku možemo saznati dosta toga o nekoj osobi.

Uz ime i prezime, profilnu sliku mogu vidjeti svi i ona je jedna od stvari pomoću kojih se predstavljamo ostatku Facebook zajednice pa je iz tog razloga mnogi pomno biraju. Ali što o jednoj djevojci možemo saznati preko njene profilne slike?

Crno bijela fotografija

Svi znamo da crno bijele fotografije izgledaju profinjenije. Većina ljudi na crno bijelim fotografijama izgleda ozbiljnije i zgodnije, odnosno nekako umjetnički. A upravo takav dojam i žele ostaviti djevojke koje se odluče za takvu fotografiju.

Fotografija sa sunčanim naočalama

Vidljivo je tko se nalazi na fotografiji, ali najvažniji dio je skriven, a to su oči. Djevojka koja na profilnoj fotografiji nosi sunčane naočale želi ispasti cool i tajanstveno. Ili je jednostavno manje fotogenična, a ruku na srce, rijetko tko izgleda loše sa sunčanim naočalama.

Fotografija s kućnim ljubimcem

Djevojke koje na svom profilu imaju fotografiju s kućnim ljubimcem obožavaju životinje, a ako planirate imati nešto s njom, također biste trebali biti ljubitelj životinja. Imajte na umu da ćete se, osim njoj, morati svidjeti i njenom kućnom ljubimcu.

Polugola fotografija

Ovakve fotografije na prvu svakako mogu djelovati primamljivo, ali trebate znati da takva djevojka očajnički traži pažnju. Fotografija u prekratkoj haljini s ogromnim dekolteom ili samo u kupaćem kostimu stavljena je kako bi se skupilo što više lajkova i kako bi vlasnica ponosno čitala dobre komentare. Osim toga, takva djevojka zasigurno veliku pozornost pridaje vanjskom izgledu i tražit će partnera koji dobro izgleda.

Ukočena fotografija kao s putovnice

Djevojka možda izgleda slatko na toj fotografiji, ali ipak postoji nešto odbojno u tom ukočenom držanju. Ako ima ovakvu fotografiju na svom profili, postoje dva objašnjenja – jednostavno se ne voli slikati i to je jedina fotografija koju ima ili je ona zaista ukočena pa misli da je to odlična fotografija.

Fotografija s tuluma

Na fotografiji jednom rukom grli frendicu, a u drugoj ruci drži koktel. Takva djevojka se voli zabavljati ili barem želi da drugi tako misle.

Smiješan natpis

Ako se nasmijete na natpis koji vidite na fotografiji – cilj je postignut. Ovakve fotografije pokazuju da je djevojka zabavna i da ne shvaća sve stvari pretjerano ozbiljno. No, postoji mogućnost i da nije zadovoljna svojim fizičkim izgledom pa se skriva iza takvih fotografija.

Autor: A.V., Foto: Darren Baker/Shutterstock