Esprit satovi, međunarodni brand životnog stila

Esprit sat

Esprit satovi prije svega poznati su po svojoj kvaliteti i pristupačnim cijenama da si ih svatko može priuštiti. Moto kompanije “Esprit” je – kvaliteta prije svega. Esprit je marka osnovana u San Franciscu davne 1968. kada su Susie i Dough Tompkins prodavali Esprit odjeću u svom kombiju da bi kasnije nastala kompanija pod nazivom Esprit de corp. sa sedam proizvodnih linija.

Esprit kolekcija ručnih satova specifična je po suvremenom dizajnu, jedinstvenom i modernom konceptu koji kombinira klasične stilove sa rafiniranim detaljima i kvalitetnom završnicom. Komponente visoke kvalitete i karaketirsitike jedinstvenog proizvoda predstavljaju standard za Esprit kolekciju.

Satovi iz Esprit kolekcije razlikuju se od konkurentnih brandova jer nude iznimno dobar omjer cijene i kvalitete. Ovi visoki standardi prilikom izrade satova, vidljivi su u usavršenoj izradi, vrijednim materijalima i preciznim dizajnerskim detaljima. Uz to, Esprit brand imaju jedan od najvećih postotaka ponovne kupnje u industriji i najlojalnije kupce.

Za ove je satove specifično to što 90% svih Esprit modela imaju kućište od nehrđajućeg čelika, također, satovi imaju poklopac kučišta od nehrđajućeg čelika što ih čini antialergijskim. Većina je satova bezvremenskog dizajna, jedinstvenog i modernog koncepta kombiniranjem klasičnih stilova s profinjenim detaljima. Kvalitetne komponente i jedinstvene značajke proizvoda su standardne za Esprit satove.

S obzirom na izuzetnu kvalitetu, Esprit kolekcija satova dugo se pamte, te nije rijedak slučaj da se traže satovi iz kolekcija od prije 10-ak godina. Izvrsna kvaliteta Esprit zbirka satova se očituje u svakom detalju: od kvalitetne leptir kopče koja je standardna do vodootpornih mehanizama. Kvaliteta i dugotrajnost satova krije se u tome što su satovi rađeni isključivo od masivnog nehrđajućeg čelika s markantnim i rafiniranim detaljima. Nema tog Esprit sata koji nije iznimne kvalitete, sofisticiranog izgleda i izvanrednog dizajna.

Esprit je međunarodni brand životnog stila mladih koji je moderan, luksuzan i unosi novine i stil u život. Esprit satovi su se neprimjetno uklopili u današnjem društvu s modernih satova. Bilo da je svježeg, funky izgleda ili klasičan i bezvremenski, Esprit satovi definitivno su pravi izbor i pun pogodak u bilo kojo prilici!

Autor: I.H., Foto: Esprit.com