Čišćenje kože leđa

lijepa leđa
Lijepa leđa, Foto: Maksim Shmeljov/Shutetrstock

Lijepi topli dani su već prisvojili vremensku prognozu. Čudljivo vrijeme uz oblake i kišu napokon smo ostavili po strani. Vrijeme je za provođenje ugodnih trenutaka na suncu sa dragim, obitelji i prijateljima. Ma, ima li boljeg osjećaja od ležanja potrbuške u mekoj svježoj travi sa suncem koje vam grije gola leđa?

Tko kaže da morate potegnuti do morske obale? Razgolitite leđa i za kavu sa prijateljima ili šetnju gradom ili možda ispod lagane vestice za neki noćni provod. No da bi vaša gola leđa izgledala lijepo i privlačno potrebno je da budu njegovana i da koža bude lijepa, zdrava, glatka i sjajna.

Iako možda i posjedujete rukavicu za piling kod kuće i redovno u tušu vršite eksfolijaciju leđa ipak su ona područje na kojem je najteže odstraniti mrtve naslage kože kako valja. To je velika površina kože kojoj bi dobro došao tretman hijaluronskom kiselinom, ali jednostavno velika površina čini to zahtjevnim i dugotrajnim zadatkom.

Leđa su također dio kože na kojem se nalazi mnoštvo žlijezda lojnica i ako se ne rješavamo naslaga mrtve kože, one će zatvoriti pore pa je nerijetka pojava neugodnih prištića ili mitisera. Možete ići kod kozmetičarke koja će ih riješiti istiskivanjem, dakle na jednak način kao i na licu ili se možete odlučiti za novu metodu čišćenja leđa.

Radi se o uređaju Hydrafacial koji je postigao zavidne rezultate. Tretman nije nimalo neugodan, nećete osjetiti nikakvu bol ili peckanje. Zapravo ga se karakterizira kao osjećaj ugodne masaže.

On je odlično rješenje i za medicinski problem pojave gljivica na leđima. Posebice ljeti kada je vruće i kada se koža još pojačano znoji na leđima se nagomila veći broj gljivica koje se hrane mrvom kožom. Odstranite li ju one gladuju i nestaju.

Ako čak i nemate problema sa nečistim leđima, ali imale ste ih u prošlosti vjerojatno su vam ostale mrlje i poremećaji pigmenta jer je nekada teško suzdržati se od istiskivanja prištića kojeg primijetimo. To je također još jedno područje na kojem se Hydrafacial pokazao učinkovitim.

Ako samo želite čišća i ljepša leđa to možete dobiti u samo jednom tretmanu, dok za uklanjanje ožiljaka možda bude potrebno još nekoliko kako bi se ubrzala regeneracija kože. Počastite se ovim ugodnim i višestruko korisnim tretmanom i ponosno pokažite lijepu kožu.

Autor: L.K. Foto: Maksim Shmeljov/Shutetrstock