Cirkoni za nokte

cirkoni na noktima
Cirkoni na noktima, Foto: coka/Shutterstock

Vaši nokti moraju biti lijepi i njegovani. Nije nevažno ako se na poslovnom sastanku, ili prvom spoju i pojavite se s neurednim i neoblikovanim noktima. Svaka žena, pa i muškarac morali bi voditi računa o njezi ruku. Žene koje nemaju vremena za česte manikure morale bi barem oblikovati svoje nokte da izgledaju lijepo te staviti barem jedan sloj prozirnog laka.

Prozirni lak dat će potrebni sjaj noktima pa neće izgledati zapušteno. Najbolje što će izgledati kao da vam nokti prirodno izgledaju tako, a lak može ostati vaša mala tajna. Oblikovati nokte možete pomoću rašpice, pa pazite da vam se jedna uvijek nađe pri ruci.

Sigurno nije ugodno kada ste na poslu i pukne vam nokat, a nemate ga čime dovesti u red. To možda i ne bi bilo tako važno da kasnije još ne morate u grad obaviti nekoliko stvari. Skrivati ruke pred ostalima nekoliko sati i nije najugodniji osjećaj.

U salonima danas postoje razne metode s kojima vaši nokti mogu izgledati neodoljivo. Kao prva i najpoznatija metoda je ona gdje se nanosi gel. Gel je potreban kako bi nokti bili čvršći i kako bi se izbjeglo njihovo listanje i pucanje.

Upravo pomoću njega stavljaju se cirkoni koji vašim rukama daju posebni sjaj. Postupak nije jednostavan pa se ne preporuča raditi ga kod kuće. Cirkoni se lijepe uz gel i tako dobivate određenu postojanost na svojim noktima.

Cirkoni dolaze u različitim bojama i najbolje ih je kombinirati s bojom laka ako ste ga prije odlučili staviti na nokte. Smatra se kako je najbolje napraviti klasičnu francusku manikuru s lakom nježno roze boje i bijelim lakom za nokte.

Razlog tome je zato što cirkoni tada najviše dolaze do izražaja, a to ste i htjeli. Oni će na poseban način začiniti vaš izgled i dati im određenu sofisticiranost. Ako radite na mjestu gdje je određen dress code, uvijek možete staviti samo jedan do dva cirkona i postići decentan, a opet upečatljiv izgled.

Autor: S.Š.  Foto: coka/Shutterstock