Bend ili DJ za vjenčanje

pjesma za vjenčanje
Pjesma za vjenčanje, Foto: Anneka/Shutterstock

Pripreme za svadbu mogu predstavljati jedno od težih trenutaka u životu, kada se velik broj parova suočava s brojnim stresnim situacijama kao što je odabir restorana, fotografa ili čak idealnog mjesta za slikanje nakon vjenčanja. Tu je još puno drugih zanimljivih situacija koje zahtijevaju jako puno strpljenja i prije svega želju za kompromisom.

Osim odabira savršene torte brojni mladenci se znaju zamarati pitanjima ko što su ona koja se odnose na odabir glazbe. Naime nije nepoznanica kako se u zadnje vrijeme sve više umjesto klasičnog benda može vidjeti DJ.

Možda čudan odabir do unazad nekoliko godina no danas je to sasvim uobičajena situacija, jer mladi nekako više naginju tom odabiru, a da se ne spominje velika ušteda, što zasigurno nije informacija koju treba zanemariti.

Osim novčane uštede prednost DJ-a zasigurno leži u tome što vjerojatno nema pjesme koju ne može odvrtiti, a istovremeno ćete imati osjećaj kao da se nalazite u disku.

Ako se trenutno nalazite u fazi priprema i niste sigurni što bi odabrali, bilo bi najbolje sastaviti prednosti i nedostatke jednog i drugog te odvagnuti. Pokušajte razmisliti što dobivate odabirom jedne od dvije solucije.

Bilo bi dobro malo se raspitati među prijateljima koji su se već vjenčali i koji su bili na svadbama gdje je svirao DJ. Oni će vam najbolje reći kakav je dojam na njih ostavio DJ te isplati li se možda riskirati i odustati od benda.

Vjerojatno najveća prednost benda ležu u tome što se na takvim svadbama najbolje uspostavlja povezanost između gostiju i izvođača. Naime iako ne može zvučati savršeno kao MP3 činjenica je kako bend može svojim nastupom u više navrata podizati atmosferu. Svaki put kada primjete da se sve usporilo, odmah kreću sa snovim setom pjesama.

Dobro razmislite što zapravo želite i tek onda krenite u konkretne odluke.

Autor: S.Š.  Foto: Anneka/Shutterstock