5 savjeta protiv narančine kore na koži

narančina kora

Vjerujemo ako primjećujete narančin izgled kože na bedrima, stražnjici pa čak i rukama biste rado željeli što prije se riješiti ovakve estetske neprilike kako biste se bez problema mogli skinuti u badić u tople ljetne dane.

Donosimo vam 5 savjeta kako se na što brži i boji način riješiti celulita kako biste bili zadovoljni i kako biste se osjećali što zanosnije.

Važno je znati da celulit može dobiti baš svaka žena, bila ona mršavija ili punija. Celulit to ne bira, a glavni faktor je nasljeđe, nedostatak tekućine, konzumiranje masne hrane i gaziranog pića te nedovoljno kretanje.

Za početak je bitno uzimati što više vode na dan kako bi svoje tijelo doveli u pravilnu ravnotežu i kako bi bilo opskrbljeno vodom tokom cijelog dana.

Pomoću vode riješiti ćete se višak soli koje se nakuplja u tijelu, a time će i naslage poput celulita polako nestajati.

Uz redovito unošene tekućine ide, naravno, i vježbanje. Vježbe za bedra, stražnjicu i noge definitvno će potaknuti bolju cirkulaciju, a celulit će se na tim dijelovima tijela početi topiti.

Vježbe ponavljajte 3 puta na dan kako biste došli do najboljih rezutata.

Vjerojatno zvuči nevjerojatno, no na tamnoj koži svi estetski nedostaci izgledaju puno manjim. Tako je i sa celulitom. Ako nemate vremena za sunčanje, počnite koristiti kreme za samotamnjenje koje će zaista učiniti čuda vašoj koži.

Ovo brzinsko ali korisno riješenje vašu će kožu vizualno učiniti ljepšom. Pripazite samo da prije upotrebe krema za samotamnjenje napravite piling kože kako bi se uklonile sve odumrle stanice i kako bi se krema nanijela što ravnomjernije.

Napravite svoju prirodnu kremu koja će vam pomoći u borbi protiv celulita slijedeći korake iz videa!

Osim krema, riješenje za celulite itekako može biti kofein. Koristite kofein u kremama koje se nanose prije spavanja kako bi se koža tokom noći počela obnavljati i rješavati celulita.

I za kraj ostaje malo skuplje riješenje, a to je lasersko uklanjanje celulita. Pomoću lasera se uklanjaju masnoće te time automatski nestaje i celulit.

Autor: A.B., Foto: Dmitry Lobanov/Shutterstock