Znakovi zaljubljenog muškarca

znakovi zaljubljenog muškarca

Divno je imati najboljeg prijatelja, no muško ženska prijateljstva nerijetko završavaju vezom ili propadaju zbog ljubavnih osjećaja koji nisu obostrani. Ako vas muči sumnja da vaš najbolji prijatelj s vama želi nešto više od prijateljstva, u nastavku vam donosimo nekoliko primjera koji vam to mogu potvrditi.

Ako vas svi drugi osim vas samih vide kao par, te misle kako se ludo volite, znači da ipak između vas postoji nešto više od prijateljstva. Prijateljstvo ima posebnu ljubav, ali u trenutku kada vas drugi više tako ne vide, znači da prerasta u nešto više.

Ukoliko vaš prijatelj želi uvijek samo s vama izlaziti, znači da bi on ipak želio nešto više, nešto što nije samo prijateljstvo. Ako vi ne osjećate isto, bilo bi najbolje da mu to odmah kažete.

Ako u njegovom životu ne postoje druge djevojke osim vas, znači da ste vi njegova jedina ljubav u svakom smislu. Ukoliko i vi nešto osjećate, trebali bi pokušati. Veze temeljene na prijateljstvu su najbolje veze.

Muškarac koji se sjeća svega u vezi neke ženske osobe, iako ona bila njegova prijateljica, znači da osjeća nešto više prema njoj. Osoba koja zna uvijek kako vas oraspoložiti i kako biti tu kada vam je potrebno, vas stvarno voli.

Ako se vi sastajete s drugim muškarcima, te pokušavate ostvariti vezu, a istovremeno vas vaš najbolji prijatelj pita svaki detalj o njima i vezi s vama, znači da je nešto sumnjivo. Još ako mu pri tom stalno smeta svaki vaš odnos s drugim muškarcima, znači da ipak osjeća nešto više prema vama i jednostavno si ne može pomoći.

Ukoliko se vi i vaš prijatelj često grlite, i to baš onako strastveno, znači da vaša veza nije isključivo samo prijateljska. Ukoliko je još pri tom on taj koji inicira zagrljaje, znači da vas stvarno voli.

Česti pozivi, tj. prečesti, te stalne poruke koje stižu na vaš mobitel znače da od vas želi nešto više od prijateljstva. Budite sigurni u ono što osjećate prije nego bilo što poduzmete, kako ne bi povrijedili osobu do koje vam je stalo, bilo samo kao prijatelja ili možda nešto više.

Autor: A.Z., Foto: Dmitriy Shironosov/Shutterstock