Znakovi da muškarac ne želi brak

nezainteresiran muškarac

Prošlo je već puno vremena kako ste prohodali i osjećate kako je vjerojatno nastupio trenutak da svoju vezu okrunite brakom? Znate da više nije potrebno čekati, ali niste sigurni misli li tako i vaš partner budući da njegovo ponašanje ne daje previše povoda za nadu?

Postoje muškarci kojim se oduvijek bilo teško vezati i obvezati na vjernost i poštovanje. Tako je bilo dok su još bili tinejdžeri, a ništa se nije promijenilo ni u odrasloj dobi. Zašto je to tako? Nije moguće dati jedan odgovor koji će vrijediti za sve jer je svatko drugačiji, ali vama je ionako važno kakav je muškarac kojeg imate uz sebe i je li on taj s kojim ćete ući u bračnu zajednicu.

Iako ne postoji univerzalni odgovor na pitanje zašto neki muškarci ne žele brak, ipak postoje znakovi na temelju kojih možete prosuditi hoće li vas voljeni konačno zaprositi ili će sve ostati na starome ili možda završiti prekidom.

Jeste li primijetili kako je u većini slučajeva na prvom mjestu završavao netko drugi, a ne vi? Često se događalo da su prijatelji ili obitelj bili ispred vas, što nije loše ako se ne događa svaki put kada iskrsne nešto važno i vama zatreba podrška. Takvo je ponašanje znak da teško možete očekivati zajedničku budućnost.

Rijetko kada je pokazao interes za zajedničku budućnost i vaše planove? Ako ga ne zanimaju vaši planovi znači da se on ne vidi s vama u budućnosti.

Svaki put kada želite početi razgovor o budućnosti on uporno skreće temu na nešto drugo? Nažalost to je pokazatelj kako nije siguran jeste li vi osoba s kojom želi ostati cijeli život.

Ukoliko izbjegava vaše prijatelje kao i obitelj, ne želi jaču vezu s vama i povezivanje na višoj razini. Koliko je god kritika potrebna nije dobro ako vas vaš dragi više kritizira nego pohvaljuje, to znači da nije zadovoljan s vama. Pokušati graditi budućnost s takvom osobom ne može biti dobro.

Koliko god željeli brak s osobom koju volite, ako ona pokaže imalo negodovanja nije dobro da ju prisiljavate i tjerate da što prije donese odluku jer ćete tako postići suprotan efekt.

Autor: S.Š., Foto: Patricia Malina/Shutterstock