Kako znati da mu se sviđam

cura i decko

Već neko vrijeme osjećate leptiriće u trbuhu, zbunjeni ste, euforični i želite da takav osjećaj potraje što duže? Razlog je vjerojatno dečko kojeg ste nedavno upoznali i koji vas je za kratko vrijeme uspio osvojiti šarmon, inteligencijom i izgledom. Gaji li taj isti dečko nešto prema vama?

Vi ste sigurni u svoje osjećaje, ali ne znate postoji li jednaka kemija s njegove strane? Kako znati da mu se sviđam? Prije nego bilo što poduzmete, dobro je znati imate li šanse kako se ne bi osramotili i na kraju iz cijele priče izašli napuklog srca.

Postoje znakovi na temelju kojih možete znati sviđate li se i vi njemu te možete li u skorijoj budućnosto očekivati ozbiljnu vezu. Prvo je potrebno promatrati njegovo ponašanje u društvu i iskazuje li nježnosti i prema drugim ženama.

Ukoliko je prema svakoj ženi šarmer, nažalost velika je vjerojatnost da se radi o zavodniku koji neće biti zainteresiran za ozbiljnu vezu. Na vama je da odlučite hoćete li mu dati vremena kako bi dokučili isplati li se čekati.

Jeste li primijetili kako je uvijek nervozan dok priča s vama? Popravlja frizuru cijelo vrijeme, namješta košulju, isprepliće prste… To su sigurno znakovi da mu nije svejedno jer želi ostaviti najbolji dojam na vas. Vjerojatno ni on nije siguran sviđa li se vama pa zbog toga pokazuje nesigurnost.

Kontakt očima je još jedan znak koji vam može poslužiti kao orijentir. Ako ste primijetili da vas gleda duže od drugih osoba, očito ga zanimate, ali ako mu pogled bježi, to ne mora značiti da mu niste zanimljivi nego je samo nervozan budući da želi ostaviti najbolji dojam.

Dok pričate skoro svaki trenutak koristi kako bi vas dodirnuo barem na trenutak? Sada možete biti sigurni da želi biti s vama i da ste mu privlačni. Nije teško razlikovati slučajne od namjernih dodira i ako su osjećaji obostrani, možete biti sigurni kako je pred vama jedna lijepa priča.

Dodiri nisu jedino što može značiti da mu se sviđate. Pokušajte se koncentrirati dok pričate podiže li obrvu, zanimljivo ali i to je znak da vaše druženje uskoro može postati ozbiljnije. Dajte si vremena i preispitajte svoje osjećaje kako bi znali da je to što se upravo razvija prava stvar za vas i njega.

Autor: S.Š., Foto: Piotr Marcinski/Shutterstock