Kako vratiti bivšeg dečka

prekid veze

Lanac kada se jednom prekine više nije isti kada ga zavarite, jednom kada je pukao to je gotovo, više nikada neće biti kao prije.

U većini slučajeva se pokazalo da kada jednom dođe do kraja veze, više nema smisla pokušavati ponovo s tom osobom jer ste se rastali zbog dobrog razloga. Međutim to ne mora uvijek biti tako.

Ponekad do prekida dođe zbog nesporazuma, glupog razloga i svjesni ste kako bi trebali probati ponovno se zbližiti s dečkom, a pogotovo kada ste shvatili kako se radi o osobi vašeg života koju ćete uvijek voljeti.

U takvim trenucima teško je ne pomisliti kako da vratite bivšeg dečka i obnovite čaroliju kakvu ste nekada imali. Postoji nekoliko načina koji će vam pomoći.

Na početku je važno da si date vremena i posložite sve u glavi kako bi znali što dalje. Nije dobro ako odmah nastavite s kontaktiranjem bivšeg jer mislite da vas tako neće zaboraviti. Naprotiv on će steći dojam kako ste očajni i da je dobra odluka što ste prekinuli.

Važno je naučiti biti sam neko vrijeme i zbog toga se treba kontrolirati i ne moliti partnera da vam se vrati te svakim svojim potezom pokazati koliko ste očajni bez njega.

Nakon što ste si uzeli dovoljno vremena i u tom periodu napravili nešto za sebe, možete poslati poruku bivšem. Neka poruka bude pozitivna bez spominjanja ozbiljnih osjećaja.

Pokažite kako ste puni samopouzdanja i da boravak u vašem društvu znači samo lijepe i pozitivne emocije.

Želite li ga podsjetiti na lijepe trenutke koje ste imali, spomenite nešto što će ga podsjetiti na posebna vremena, bilo da se radilo o uobičajenoj šetnji parkom ili nekom od putovanja.

Pričekajte s pozivom da se nađete, možda on prvi započne, a ako vam ne odgovori odmah na poruku pričekajte i ne šaljite još jednu poruku. Možda mu samo treba vremena.

Budite pozitivni i ako ste sigurni da je on za vas s vremenom će i sam biti svjestan toga, ali dobro je znati kako se ništa ne događa preko noći. Obnoviti staru vezu nije lako i zato treba biti strpljiv.

Autor: S.Š., Foto: Ljupco Smokovski/Shutterstock