Kako prepoznati ženskaroša

kako otkriti ženskaroša

Želite se zaljubiti i da imate nekog na koga se uvijek možete osloniti, ali se bojite da vam ta ista osoba ne slomi srce? Kako prepoznati ženskaroša i udaljiti se na vrijeme?

Mnoge žene su u strahu da ne budu povrijeđene i zbog toga im je teško vezati se za novu osobu koju su upoznale, a koja bi na kraju mogla biti ljubav života.

Zahvaljujući znakovima moguće je na vrijeme otkriti ženskaroša i tako se zaštititi od negativnog utjecaja kakav određeni muškarac može imati.

Koji su to znakovi koji će vam poslužiti kao radar? Muškarac kojeg ste upoznali i sviđa vam se te mislite kako bi s njom mogli završiti u vezi, već neko vrijeme nije bio u vezi i više mu odgovaraju solo vode?

To je prvi znak da se trebate udaljiti jer očito se radi o osobi koja nije spremna za ozbiljan odnos i koja će vas vjerojatno samo htjeti iskoristiti.

Nije vas nazvao nakon što ste spavali? Očito je kako ga trebate što prije zaboraviti jer je izgledno kako mu je cijelo vrijeme bilo samo do seksa.

Postoji li osoba koja ne voli primati komplimente i pritom slušati koliko je lijepa i posebna? Malo vjerojatno jer svi volimo biti svjesni činjenice kako tamo negdje postoji netko tko nas cijeni i kome se sviđamo.

Koliko god bilo lijepo primati komplimente ipak trebaju postojati granice. Muškarac koji vas pretjerano obasipa komplimentima toliko da vam je čudno očito ima neku namjeru koja na kraju neće dobro završiti.

Ako ste jedna od onih osoba koja može procijeniti osobu već pri prvom susretu to je dobro jer ženskaroša možete otkriti već na početku.

Takvi će vas muškarci nastojati impresionirati pričama o tome kakav auto voze, koliko novaca imaju. Razgovor će se vrtjeti uglavnom oko njih i koliko su dobri.

Pravi ženskaroš neće moći odoljeti da se vani nabacuje i drugim ženama. Provedete li većinu vremena tako što ćete čekati da vam posveti malo vremena, znak je da se trebate maknuti što prije.

Koliko god bilo teško ponekad preboljeti prekid pa bilo to i s lošom osobom, ipak se radi o dragocjenom iskustvu nakon kojeg ćete biti pametniji.

Autor: S.Š., Foto: Luba V Nel/Shutterstock