Ženske bokserice, sjajan odabir

ženske bokserice1

Žensko donje rublje općenito, velika je tema u svijetu mode i odijevanja. Uglavnom je bilo veliko, nezgrapno i neudobno sve do potkraj 19.st. Postepena emancipacija žena i kasniji veliki udar Prvog svjetskog rata sile ženu na promjenu društvene uloge. Kraj 19.st. donio je mekše i udobnije korzete koji su kasnije zamjenjeni grudnjacima i gaćicama kakve poznajemo.

Što se tiče ženskih gaćica one su se s vremenom smanjivale i pokazivale sve više kože. Jednako tako postaju sve bliže tijelu. Razlog tome bi mogao biti poboljšane mogućnosti održavanja higijene, sada kada pranje rublja nije više nije mukotrpan i iscrpljujuć posao.

Postoje razni tipovi gaćica. Od onih svakodnevnih čija je funkcija udobnost i sloboda pokreta, kao i neprimjetnost ispod odjeće, pa preko tangica ili onoga što od Dnevnika Bridget Jones poznajemo kao “babine gaće” koje kontroliraju formu tijela i skrivaju male nesavršenosti. Ove potonje možda su najbliže korzetu sa svojom formativnom funkcijom.

Ženske bokserice zanimljiv su odabir iz više razloga. Sve više žena počinje uvrštavati ovakvo donje rublje u svoje ladice. Nastaje kao modifikacija na dobro poznate muške bokserice. One su započele kao službena odjeća boksača, kako bi im omogućile slobodu za vrlo važan rad nogu tijekom borbe.

Ovaj model gaćica ima nekoliko prednosti. Svakako moramo istaknuti udobnost. Posebno ako odaberete meke pamučne modele koji nježno grle vaše tijelo, dajući vam osjećaj potpune sigurnosti. nećete se morati brinuti jesu li skliznule, pomaknule se ili namreškale.

Izrađuju se od novih materijala koji omogućuju savršeno pristajanje tijelu poput druge kože stoga možete nesmetano obavljati svoje dnevne aktivnosti. Također pošto pokrivaju veću površinu sjajan su izbor za hladnije mjesece kada baš ne želimo da nas zima dograbi.

Jedan od najistaknutijih pluseva, uz udobnost, je svakako diskretnost ovog tipa gaćica. Bez obzira na to što imale obučeno, bokserice neće ocrtavati ružne tragove. Jeste li ikada vidjeli savršeno uređenu ženu samo da biste tada primijetili kako se ističe trag od gaćica na pažljivo biranoj kombinaciji.

Ako niste baš pragmatična djevojke, nego se u svome rublju volite osjećati neizmjerno privlačno, zasigurno ćete pronaći i varijante od satena ili čipke koje će zadovoljiti i najzahtjevniji ukus.

Odaberite same ono što vam se najviše sviđa i najviše odgovara vašem stilu života. Odabir pravog donjeg rublja poboljšava naše držanje, formu tijela, osjećaj koji imamo u vezi sebe. I djevojke komocija je bitna. Ako vam u tangama nije udobno, nemojte ih nositi. Isprobajte alternativu koju smo vam danas predstavili. Možda vas oduševi.

Autor: L.K., Foto: MaxFX/Shutterstock