Najčešće muške tajne

muške tajne

Kako bi shvatili kako funkcionira um muškaraca, trebate znati i neke od njihovih najvećih tajni. Zato vam u nastavku donosimo neke od njih. Žene često ne znaju muškarcima poslati prave signale kada se radi o zavođenju, pa zbog zbunjenosti muškarci griješe glumeći prvo lovce koji žele uhvatiti ženu.

Ili muškarci glume plijen koji treba uhvatiti. Kada bi jasnije razumjeli žene, do zabune ne bi dolazilo. Muškarci obožavaju kada žene cijene njihov smisao za humor. Zato ako pored sebe imate muškarca do kojeg vam je stalo, ne ustručavajte mu se nasmijati od uha do uha, te ispustiti glasan smijeh kad ispriča neku šalu.

Kako bi mu bilo lakše, te kako vas ne bi trebao skrivati od tuđih pogleda, muškarcu bi jako puno značilo kada biste vi bili ta osoba koju on može predstaviti svojim prijateljima i rodbini. Muškarci zapravo nemaju problema s predstavljanjem svoje djevojke svojim najbližima, samo ako je ona prava.

Prilikom prilaženja ženama većina je muškaraca nesigurno, posebice ako im se žena kojoj prilaze jako sviđa. Koliko god oni djelovali sigurni u sebe, vjerujte itekako imaju tremu i boje se vaše reakcije.

Muškarci ne pamte detalje i nisu njima opterećeni. Zato nemojte od muškarca očekivati da zna onoliko koliko vi znate, te se ljutiti ako se nekih dijelova ne sjeća, jer to nije zato što vas ne voli, nego zato što je muško.

Oni vole jesti, i nije ih sram! Oni se neće ustručavati pojesti, ako vi fino skuhate, pa bi bilo poželjno da znate kuhati, pogotovo njegova omiljena jela, jer ljubav ide kroz želudac, bar što se tiče muškaraca.

Ako je muškarac koji je trenutno vaš partner, onaj pravi, to ćete lako prepoznati po tome da vas on voli točno onakvu kava vi jeste. Muškarci vole biti sa ženama koje vole sebe i koje se osjećaju sretno uz njega.

Nikada muškarcu nemojte dopustiti da vas mijenja, jer onaj muškarac koji vas želi promijeniti znači da ima komplekse, koje on sam treba riješiti, a vi ste savršeni onakvi kakvi jeste.

Naučite čitati ljude i na vrijeme otkriti o kakvom se tipu osobe radi, je li u pitanju osoba koja će vas povrijediti ili srodna duša.

Autor: A.Z., Foto: Luba V Nel/Shutterstock