Tužne SMS poruke

tužna djevojka
Tužna djevojka, Foto: Alexey Fursov/Shutterstock

Zasigurno nije lijepi osjećaj kada ste tužni i kada jednostavno ne vidite one lijepe i pozitivne stvari koje vam mogu uljepšati život. Ostaje nada da taj osjećaj neće dugo potrajati i da ćete vrlo brzo krenuti u smjeru čiste pozitive. Unatoč tome postoje poruke koje se šalju u takvim trenucima, koje su prikladne za takav trenutak ili njih više. Slijedi nekoliko SMS poruka.

Znam da si žalostan, znam da me trebaš, znam da te onda više neću vidjeti kad te napustim, ali ću se ponositi time što sam bila tvoja. Tvoja suza!

Težak je život kad znaš da si sam, kad nije tu neko da ti uljepša dan, težak je život sa patnjom i boli i kad znaš da te niko, ali baš niko ne voli.

Kad budeš plakao zbog jučer novo jutro budi staru ranu. Kreni dalje pa kako bude jer ja više nemam te u planu.

Zvat ćeš me jednog dana kad ostaneš sam. Zvat ćeš me jednog dana sigurno znam. Zvat ćeš me jednog dana kad ostave te svi, ali meni ne dolazi, nećeš mi trebati.

Kad budeš plakao zbog jučer novo jutro budi staru ranu. Kreni dalje pa kako bude jer ja više nemam te u planu.

Dovoljan je jedan tren da nekoga zavoliš, a čitav život je nedovoljan da ga zaboraviš – zauvijek ćeš mi biti u mislima.

Kada na kraju ipak shvatiš da si izgubio sve i tada poželiš vratiti se, nemoj, jer više nemaš kome.

Naučio sam dobro što znači ljubav tvoja, sada živim jer se živjeti mora, zaboraviti sam htio ali ništa ne vrijedi, jer sjećanje na tebe nikako da izbljedi.

Ja nisam pauk i ne pletem mrežu, ali znaj da najljepše uspomene za tebe me vežu. U svakom srcu ja tražim sreću, ali znaj da tebe nikad zaboravit neću.

Zašto ljubav ovako jako boli? Zašto čovjek ovako snažno voli? Zašto većinom plač i tuga, zašto njega zanima druga?

Slušam muziku vjetra, zapravo to vjetar plače, htjela bih te mrziti, no volim te sve jače i jače.

Za tebe ću plakati, dok suze ne presuše zauvijek dio moje duše, voljet ću te do zadnjeg daha života svog, tebi će biti posvećen zadnji otkucaj srca moga.

Foto: Alexey Fursov/Shutterstock