Rođendanske SMS poruke

Muškarac s rođendanskim poklonom, Foto: altafulla/Shutterstock

Danas je rođendan nekom vama dragom, a ne znate što biste mu rekli ili napisali. Možda će vam pomoći ovi savjeti za čestitke koji su zaista maštoviti.

Sretan ti rođendan sunce moje malo, volim te volim, ti si moje blago, neka ti cvijeće u životu cvijeta i sretno živi mnogo, mnogo ljeta …

Pogledaj na kalendar prolaze dani, a meni se čini da je isto ko i lani. Nije isto godina ti je više, sretan rođendan želi ti…ko ti ovo piše!

Laž je da sve je teško kada si ostavljen i sam, evo već godine su prošle, a ja o tebi ne razmšsljam. Samo ponekad, na tvoj rođendan osjetim bol u grudima, samo ponekad na tvoj rođendan, osjetim da nemam nikoga!

Rodjendan je tvoj, sve do neba gore svijeće. Nije važan broj, samo da su sve od sreće. Još godina sto nek te prate pjesme naše i u ime to podignite u vis čase.

Želim ti 12 mjeseci bez briga 53 nedjelja sreće 365 dana bez bolesti 8760 sati provoda 525600 minuta ljepih trenutaka i 31536000 sekundi ljubavi! Happy Birthday!

Zamisli sebi nesto najljepše, najsladje, dodaj tome beskrajnost, proširi sa vječnošću, ukrasi zvjezdama, tek tada ćes znati koliko ti toga želim za rodjendan!

Večeras je dušo, rodjendan tvoj, još malo pjesma naša će proć…vino i svijeće, na stolu ruže dvije, a znam da ipak nećeš doć. Ipak, sretan ti rođendan

Neka ti se dani u tvom životu što lijepše i što sretnije troše, neka te pogodi sve što je lijepo i neka te promaši sve sto je loše… SRETAN RODJENDAN.

Da se zaljubiš ali sretno, da ti ljubav traje vječno, da zaboraviš sve ono što ti je stvaralo boli želi ti netko tko te iskreno voli. SRETAN RODJENDAN

Da bi tvoje ruke dotakle zvijezde na nebu, da najljepši ostvari ti se san, da ti sunce uvjek sja u tvom životu, to su moje želje za tvoj rodjendan!!!!!!

Sve što poželiš da ti se ostvari, a ono sto te muči brzo zaboravi, zdravlja i ljubavi što više, a ostale probleme neka odnesu kiše, veliku pusu šaljem ti ja povodom tvog rodjendana!

Danas je jedan sasvim obican dan. A ja ti želim more ljubavi, jezero sreće i rijeku nježnosti, potok zadovoljstva i nijednu kap tuge i bola! SRETAN TI RODjENDAN!

Život je pred tobom mladost nosi sve, želje koje imaš nek ti se ispune.. ljubav nek te prati, budi veseo ovaj dan, neka ti je sretan rodendan!!

Foto: altafulla/Shutterstock