SMS poruke za laku noć

djevojka na mobitelu
Djevojka na mobitelu, Foto: S_L/Shutterstock

Poželjeti nekom laku noć pitanje je pristojnosti, a samim time i lijepog načina ponašanja. Ono nije obavezno, ali je prijeko potrebno zbog pozitivne komunikacije i uzajamnog poštivanja među ljudima. Osoba kojoj se želi poželjeti laka noć ne mora biti u blizini, ona može biti udaljena nekoliko stotina kilometara, a do nje se svejedno može doći i to preko sms poruka.

S tobom sve izgleda lako, jedino mi smeta što te ne mogu sada vidjeti bar na kratko i da ti u oči poželim lijepe snove kao i svake noći.

Nadam se da će trenutak u budućnosti doći, a do tad znaj da ti najljepše snove želim svake noći.

Večeras zaspi, mirno i spokojno, u duši nek ti bude mir i nemoj ružno misliti. Ako ti je smiješno, reci i meni, da se nasmijem, pa da i ja lakše zaspem. Od smijeha ja se umorim, ponestane mi daha.

Jednom davno, netko je rekao da je život kratak, i ako hoćemo živjeti ispunjeno moramo sanjati. Želim ti najslađe snove.

Već polako mi se drijema, koga volim ovdje nema. Mjesec sja cijelu noć, pusa tebi i laku noć.

Želim ti lijepe snove u ovoj zimskoj noći, želim ti to jer ne mogu doći. Ne mogu te zagrliti i priviti uz sebe i ostaje mi samo da zaspim misleći na tebe.

Ponekad poželim da kao ptica imam krila, ili neku čarobnu moć, pa da na tvoj jastuk sletim, poljubim te i poželim laku noć…

Ako te zvuk poruke probudi,ne budi se! okreni jastuk, ne ljuti se… zatvori okice, pokrij se… zamisli želju opusti se sanjaj me i zaljubi se!

Kada zvjezdana prašina prekrije nebo, i zvona na katedrali otkucaju ponoć, znaj da netko misli na tebe i šalje ti naljepše želje.

Foto: S_L/Shutterstock