Trendi frizure za poludugu kosu

poluduga kosa

Kosa ne mora biti duga da bi s njom radili čuda. Njezina dužina može ići samo do ramena i već možete puno toga napraviti. Postoje razne trendi frizure za poludugu kosu uz koje ćete zablistati i oduševiti sve oko sebe. Dobro je što nijedna od njih nije komplicirana i omogućava vam prekrasnu frizuru za kratko vrijeme.

Bob frizura je najpopularnija među spomenutom dužinom kose. Njezina neobičnost i sposobnost svake osobe da se uzdigne iz mnoštva sličnih frizura, stavlja ju na sam vrh najboljih frizura, bez obzira na trendove i ono što je u modi.

Kako bi na brzinu složili savršenu frizuru potrebno je malo mašte i kreativnosti te nekoliko ukosnica. Ponekad je dovoljno samo promijeniti način češljanja i razdjeljak i već imate novu frizuru. Jeste li pokušali? Počešljajte se i s jedne strane zakačite dio kose s ukosnicom. Frizura na stranu koja bi mogla proći i na crvenom tepihu.

U nastavku pogledajte kako složiti jednostavnu frizuru.

Ah taj konjski rep… Zaista je postao svevremenski i pravi klasik. Kada nemate nikakvu ideju, a žurite, slobodno zavežite kosu u rep. Ako ste stepenasto ošišani, pramenove koji su ispali fiksirajte s ukosnicama kako vam ne bi smetali. S kosom zavezanom u rep nećete nikada pogriješiti.

Konjski rep vam je već polako dosadio, a nemate ideju što dalje. Možete pokušati tako što ćete odvojiti gornju polovicu kose češljanjem nakon čega ćete ju svezati u rep ili fiksirati ukosnicama. Izvucite još dva pramena uz lice i spremni ste za pokazati frizuru pred ostalima.

Kada ostanete bez ideja uvijek možete posegnuti za klasikom koja nikada neće dosaditi. Nakon što ste oprali kosu uzmite četku i sušilo. Isfenirajte kosu u samo nekoliko poteza, a kako bi bili sigurni da će vam frizura potrajati uzmite gel ili pjenu za kosu. Prođite s gelom ili pjenom kroz kosu i imajte prekrasnu frizuru.

Autor: S.Š., Foto: Deklofenak/Shutterstock