Što svaka žena treba imati u torbici

smeđa torba

Što sve nosite u svojoj torbici, samo neophodne stvari kao što su novčanik i maramice ili puno više od toga? Vjeruje se da velik broj žena sa sobom nosi puno više od potrebnog od čega velik dio skoro nikada ne iskoriste. Jeste li i vi takvi?

Iako je lijepo imati veliku torbu u koju ćete strpati manji dio svog života, ipak je teško očekivati da vas zbog toga neće tako skoro početi boljeti leđa, a zbog čega ćete brzo poželjeti da vam je najbliži prijatelj maser. Šalu na stranu, ali liječnici su se složili kako teške torbe koje žene nose rezultiraju velikim problemima s kralježnicom.

Kako bi izbjegli takve tegobe, a opet i dalje bili trendi sa svojim neophodnim modnim dodatkom, dakle velika i prostrana torba, ne morate ju napuniti baš svime što vam padne na pamet nego samo onim neophodnim za što ste sigurni da će vam zatrebati.

Što svaka žena treba imati u torbici? Prvo ona mora biti pregledna s velikim brojem pretinaca tako da u svakom trenutku znate gdje vam se što nalazi, a ne da petljate po njoj kao mađioničar koji nastoji izvući zeca iz šešira.

Svaka žena u svojoj bi torbici trebala imati sjajilo ili ruž u boji koja se može kombinirati s nekoliko različitih nijansi. Nikada ne znate u kakvoj ćete se situaciji naći kada ćete htjeti izgledati neodoljivo.

U novčaniku se možda ne mora nalaziti nekoliko različitih kartica iz dućana, ali potrebno je imati barem jednu kreditnu karticu i gotovinsku te malo gotovine jer nikada se ne zna. Vlažne maramice i dnevni ulošci su još jedan dodatak koji moraju pronaći svoje mjesto u torbici.

Na temelju provedenog istraživanja pokazalo se da žene sa sobom uvijek vole imati velika pakiranja bočice parfema iako su i one manje, pa i testeri puno praktičniji ako želite obnoviti miris, a niste kod kuće. Vrećica s rezervnim čarapama je još jedan “must have” koji se pronađe u trobici i naravno bezbojni lak za nokte.

Na posebnim događajima kao što su svadbe kada na sebi imate svečanu haljinu, za očekivati je da uz sebe imate lak i rezervne čarape jer ipak si ne možete dozvoliti da na slikama gledate sebe s poderanim čarapama.

Ali za svakodnevne situacije kao što su odlasci u grad na nekoliko sati ili kave s prijateljima, nije potrebno trpati torbu sa spomenutim stvarima. Poderana čarapa može pričekati dok ne dođete kući. Olakšajte si svoju omiljenu torbicu i budite trendi bez bolova u leđima.

Autor: S.Š., Foto: nataliakul/Shutterstock