Poljubac na snijegu

poljubac na snijegu

Usne bi uvijek trebale biti njegovane i lijepe, a posebno tijekom zimskih dana kada su zbog svoje izloženosti posebno osjetljive na sve temperaturne promjene i temperature koje se nalaze daleko ispod nule. Kako bi i tijekom zime imali prekrasne usne važno je da znate kako ih njegovati.

Njega usana je važna ne samo zbog vas samih nego i zbog vašeg partnera. Njemu isto tako neće biti svejedno dok vam daje poljubac s romantičnom pozadinom snježnog pokrivača i hladnih – 10 °C. Iako možda nije najidealnije vrijeme za razmjenu nježnosti, osjećajima se ipak ne može zapovijedati.

Kako bi vam usne uvijek bile poželjne bilo bi dobro da cijelo vrijeme koristite balzam za usne koji će im pružiti dovoljno hidratacije, a ne treba zaboraviti na vitamin E koji se isto tako nalazi u balzamu.

Dok ste vani izbjegavajte se gristi za usnicu jer će vam tako nastati rane koje neće izgledati nimalo privlačno, a trebat će vam neko vrijeme da bi ih izlječili. Bez obzira na godišnje doba trebali bi redovito raditi piling usana kako bi uklonili mrtve stanice kože.

Samo tako ćete izbjeći neugodno perutanje i skupljanje ruža i sjajila. Nažalost ruž i sjajilo ne mogu sakriti nedostatak tretmana. Redovito stavljanje kreme svaki dan, piling i balzam i spremni ste za romantične trenutke sa svojim dragim. Suhe usne su najčešće tijekom zime pa je važno da se više posvetite njezi usana.

Zbog toga što se ne preporučaju česti poljupci na niskim temperaturama, postoji još nekoliko načina kako možete uživati u društvu svog partnera. Pokažite da ste originalni i povremeno mu dajte mali poljubac u nos baš kao što to rade Eskimi.

Da bi svaki vaš trenutak bio poseban, a kako ne postoji ljepše od gledanja zalaska sunca negdje na plaži usred ljeta, tako ni romantični trenuci na snijegu ne mogu biti ništa manje važni jer i zima ima svoje draži.

Autor: S.Š., Foto: chaoss/Shutterstock