Što je Instagram

digitalna fotografija
Digitalna fotografija, Foto: Sergej Khakimullin/Shutterstock

Možete li zamisliti današnje društvo i svakodnevno funkcioniranje bez brojnih društvenih mreža kao što je Facebook ili možda Twitter? Teško, jer svi ti moderni načini zabave su se toliko integrirali u društvo da je jednostavno nemoguće zamisliti svakodnevne aktivnosti bez dijeljenja postova, ili možda pokoje fotografije. Najbolje od svega što su brojni ljudi iskoristili modernu tehnologiju kako bi se što više približili onima koji ne žive blizu.

Dakle od brojnih usluga koje na internetu postoje zasigurno najpopularnija je čuveni instagram. Što je instagram? Radi se prije svega o besplatnoj aplikaciji koja vam omogućuje obradu i prije svega dijeljenje fotografija putem posebnog uređaja poznatijeg kao iOS.

Osim što je od nedavno poznat kao najpopularnija aplikacija za sve one koji koriste iPhone, instagram je uvelike poboljšao uslugu dijeljenja zabavnog sadržaja između velikog broja ljudi. Aplikacija je osmišljena od strane Kevin Systroma i Mike Kriegera.

Aktivacija je prije svega krenula kao aplikacija koja je svoje djelovanje usmjerila isključivo prema društevnim mrežama kao što je Facebook, Twitter, Tumblr, Flickr i Posterous. Danas je omogućeno fotografiranje s brojnim retro efektima.

Foto: Sergej Khakimullin/Shutterstock