Spuštena punđa za 5 minuta

spuštena punđa

Spuštena, podignuta, elegantna ili neuredna punđa. Kakvu vi volite? Odluka ovisi o tome što najbolje ističe ljepotu vašeg lica i što ide uz njegov oblik. Svejedno za kakvu se punđu odlučili važno je da znate kako ju složiti i to za samo nekoliko minuta.

Sigurno je da sve one frizure kakve ste mogli vidjeti na damama koje su prošetale crvenim tepihom, a koje su sve samo ne jednostavne, njih sigurno nećete moći složiti za 5 minuta, ali zato ćete to moći postići za onu frizuru koja vam treba za svaki dan.

Odlazak na posao ili druženje s prijateljima zahtijeva određeni look. On nije podložan nekim pravilima, ali svejedno vi želite izgledati najbolje što možete. Zato se možete uljepšati tako što ćete posegnuti za jednostavnim rješenjima. Najbolji odabir frizure za svaki dan je spuštena punđa.

Pogledajte kako napraviti jednostavnu punđu:

Kada nemate previše vremena za sređivanje, a nije vam svejedno kako izgledate, pokušajte s ležernim izgledom koji uvijek prolazi. Kako bi uspjeli složiti spuštenu punđu za samo 5 minuta, potrebno je da vam je kosa već spremna, da ste ju počešljali i da nema nikakvih čvorova.

Nije potrebno vezati kosu u konjski rep nego ju samo skupiti s tankom gumicom kako bi vam kasnije bilo lakše za raditi. Nakon što ste svezali kosu gumicom, skupite rep i omotajte ga oko gumice. Pazite samo da se ona ne vidi, pa bi bilo dobro kada bi pronašli onu sličnu vašoj boji kose.

Kada ste pokupili kosu, potrebno ju je zakačiti s nekoliko ukosnica koje će se pobrinuti za to da vam se punđa ne raspadne na putu prema poslu. Nije važno i ako vam koji pramen ostane sa strane jer ipak se radi o opuštenom i casual izgledu kod kojeg je naglasak na spontanom, baš kao što je vaša punđa.

Spuštenu punđu možete složiti na još jedan način i to tako što ćete krenuti vezati nisko rep, ali nećete povući kosu do kraja nego ćete dio ostaviti u gumici. Ostatak pramenova možete zakačiti ukosnicama ili pustiti da slobodno padaju. Na vama je da odaberete najbolji način jer na kraju želite izgledati besprijekorno, što i zaslužujete.

Autor: S.Š., Foto: paffy/Shutterstock