SMS poruke za dobro jutro

žena šalje poruku
Žena šalje poruku, Foto: Yuri Arcurs/Shutterstock

Pored ukusnog doručka koji mami svojim finim mirisom, jutro može započeti na lijepi način kada se uputi poruka kojom se želi uspješan i dobar početak novog radnog dana. U slučaju velikih udaljenosti poruke se mogu poslati i preko sms-a, što je zasigurno najbrži način kako nekome zaželjeti sve najbolje ujutro čim se probudi. Slijedi nekoliko zanimljivih poruka koje se mogu poslati.

Probudi se, srce, kad te nježno budim. Probudi se, srce, želim da te ljubim. A poljupci moji ljepši su od sna! Probudi se ljubavi jer VOLIM TE JA! Dobro jutro!

Dobro jutro! Naručili ste buđenje? Podsjećamo vas da za ovu poruku dugujete jedan poljubac. Kamata je velika i zato izvršite svoje obaveze na vrijeme!

Ako još spavaš, probudi se. Ako si tužan, nasmješi se. Ako te netko osvaja i za ljubav moli… ti mu reci da postoji netko tko te već jako voli. Dobro jutro!

Svako jutro kažem hvala, Bogu dragom i zivotu ovom, Tebe volim i srce bih ti dala, i Dobro jutro ti želi tvoja budala.

Za dobro jutro šaljem ti srce sa jutarnjom rosom, da te volim šaljem ti cvrkut ptica, u tvoju kosu ti šaljem prve sunčeve zrake, a moji poljupci sa šapatom vjetra nek te jutrom miluju i nježno bude.

Recept za današnji dan: jedan smiješak za doručak, obilje smijeha za ručak, brdo veselja za večeru. Dobro jutro!

Dobro jutro mojoj najvećoj ljubavi želim, osmjeh joj šaljem s poljupcem vrelim, šaljem ti ovo jutarnje sunce da ti obasja lik i da ti kaže: Volim te zauvijek!

Dobro jutro!! Naručili ste buđenje? Podsjećamo vas da za ovu uslugu dugujete jedan poljubac! Kamata je velika i zato na vrijeme podmirite dug!

Foto: Yuri Arcurs/Shutterstock