Božićne SMS poruke

božićni ukrasi
Božićni ukrasi, Foto: Ingrid Balabanova/Shutterstock

Božić predstavlja najljepše doba godine kada se sve vrti oko ukrasa, veselih pjesmi i pozitivne energije. To je vrijeme kojem se ne vesele samo djeca nego i odrasli, budući da nas sve na jedan simpatičan način poput vremeplova vraća u djetinjstvo, kada je jedina briga bila kako ukrasiti bor i pomoći mami i baki oko kolača. Božić isto tako predstavlja dan kada se šalju čestitke.

Čestitke preko sms-a danas su najučestaliji način slanja, stoga slijede zabavne poruke koje se mogu poslati svakome, bilo da se radi o članu obitelji ili dragom prijatelju.

Koliko iglica ima bor, koliko prozora ima dvor, koliko zvijezda nebom šeće, toliko ljubavi i sreće nek cijeloj obitelji donese Badnje veče!

Neka Božićna zvijezda zasja u tvom srcu i ispuni ti sve želje, nade i snove. A osmijeh malog Isusa nek te prati i vodi cijeloga života! Sretan i blagoslovljen Božić!

Dok zadnji badnjak gori, slušaj srce sto ti zbori: Blagostanje,mir i dobrota nek vas prate cijeloga života.

Ljubav i radost, nježnost i blagost, sreća i vedrina, osmijeh i toplina, neka svega toga tebi i najmilijima ovaj Božić ima!

Dok nebom lete pahulje bijele. Dok se sada poljupci i darovi dijele. Anđeli nek poruku ponesu na krilima bijelim, da ti najsretniji Božić od srca želim!

Kada anđeli upale Bozićnu svijeću, to ti ja želim zdravlje i sreću. Tisuću zvijezda kad naprave pir, to ti ja želim ljubav i mir! Sretan Božić!

Nek ti miris božićnog drvca unese radost u ove dane, ja ti želim od sveg srca čestit Božic i božićne blagdane!

Kada Božić pokuca na vrata i spoje se kazaljke sata, nek’ ispune ti se sve želje, tugu nek’ otjera veselje… Sretan Božić!

Kada ponoć odsvira ura svaka, i tisuće čestitki poleti iz mraka, jedna velika želja plovi, neka vam se ispune svi snovi. Sretan Božić.

Foto: Ingrid Balabanova/Shutterstock