Pronađite njegovu G točku

njegova g tocka

Muška G točka nije obavijena velom tajne kao ženska. Ipak, iako je dokazano da stimulacija muške G točke djeluje, rjeđe biva stimulirana nego ženska. Da li zbog straha da će uživanje značiti naklonost homoseksualnim sklonostima ili djevojke i žene ne žele stavljati prste dečkima i muževima u anus ovisi o pojedincima, ali ništa vas ne košta malo se poigrati i spoznati novu dimenziju sexualnog života.

G točku ćete prilično teško pronaći sami, jer se nalazi iza rektuma. Naravno put do pronalaska iste je vjerujte puno zanimljiviji u dvoje. Evo par savjeta za soliste, kao i za parove koji žele pokušati.

Solisti:

Lezite na leđa svijenih koljena. Ako u ovom položaju vaš prst ne doseže do rektuma, privucite noge skroz do grudi. Ne štedite na lubrikaciji. Preporučujemo vam lubrikant na bazi silikona, jer se ne suši niti se apsorbira u kožu. Gurnite palac u rektum i pritisnite prednji zid, odnosno onu stranu bližu testisima, ako se u tom položaju uopće možete snaći. Pod prstom potražite masu oblika lješnjaka. Ako nađete, na pravom ste mjestu.

Parovi:

Ipak uvijek se lakše igrati u dvoje, zato je lakše i zabavnije da vam partnerica napravi uslugu. Zauzmite isti položaj i dajte joj da pročita gore napisani tekst.

Kada naiđe na masu koja podsjeća na lješnjak, neka počne sa čvrstom masažom prema dolje. Uz istovremenu stimulaciju genitalija i prostate neki muškarci tvrde da su doživljavali nevjerovatno snažne i dugotrajne orgazme. Pojedinci tvrde sa su izbacivali sjeme i po deset minuta, odnosno dok nije ‘izvor presušio’.

Higijena

Higijena je iznimno bitna stvar kod stimulacije muške G točke. Prije i poslije orgazmičkog ludila obavezno operite ruke. U rektumu žive korisne bakterije za taj dio tijela. Ipak, ako bi došle u kontakt sa nekim drugim mjestima, poput vagine, mogle bi izazvati jaku infekciju.

Savjet

Ako nekome i nije baš pretjerano zabavno zavlačiti prste u nečiji rektum to je potpuno razumljivo. Međutim tu se može priskočiti malom triku tj. igrici gdje će on biti pacijent na pregledu, a ona sexy doktorica ili medicinska sestra koja će izvršiti pregled. Dobit je dvostruka, em ste ostvarili jednu mušku maštariju o čemu sanjaju mnogi em ste na jednostavan i zabavan način potražili G-točku i možda sebi i prvenstveno svom partneru priuštili neslućene valove užitka.

Za navedenu maštariju dovoljne su vam jedne latex rukavice i kvalitetna lubrikacija.

Ako vam se sve navedeno ne svidi ne morate nikad više probati, ali ako vam se oboma svidi otvorili ste si nove vidike u seksualnom životu i zato vjerujte isplati se probati jer ništa ne gubite, a možete puno dobiti.

Foto: conrado/Shutterstock