Prvi spoj i kako pročitati njegove namjere

Odlazak na prvi spoj, Foto: Poznyakov/Shutterstock

Način izražavanja

Da vas cijelo vrijeme pozorno sluša najlakše ćete otkriti ako mu postavite nekoliko potpitanja koja iziskuju konkretan odgovor. Ukoliko vam neće znati odgovoriti, možete biti sigurni da ga najviše interesira vaše tijelo.

Dodiri

Ništa ne mora značiti ako vas je tijekom razgovora uhvatio za ruku, međutim ako njegova ruka bježi prema vašem međunožju, odmah možete zaključiti kakve su njegove namjere.

Odnos prema okolini

Dok zajedno sjedite u restoranu promatrajte kako se odnosi prema zaposlenicima. Ako u njegovom glasu osjetite nervozu dok naručuje što ćete konzumirati, znači da mu je stao do vašag mišljenja, odnosno njegove namjere su ozbiljne. Raskalašeno ponašanje karakteristično je za muškarce koji ne mogu dočekati trenutak kada će ženu odvesti u krevet.

Rastanak

To je jedan od ključnih trenutaka prvog spoja jer tada ćete dobiti službenu potvrdu što se tiče njegovih namjera. Ukoliko vam je predložio nastavak druženja u njegovom stanu, ne trebamo vam ni reći na što je točno mislio. Ako je ovaj sastanak završio samo poljupcem, velike su šanse da će vas uskoro pozvati na spoj koji neće biti puno drugačiji od predhodnog.

Foto: Poznyakov/Shutterstock