Monotonija u vezi

putovanje

Već ste dulje vremena u vezi i prvotna zaljubljenost je prošla. Čini vam se da ste sve već radili zajedno i dosada se polako, ali sigurno uvukla među vas. Niste ni prvi, ni zadnji, koji su iskusili monotoniju u vezi.

Monotonija u vezi nikako nije razlog za prekid, već je razlog da unesete malo svježine u vašu vezu kako se osjećaj kolotečine ne bi dodatno produbio i dugo trajao!

1. Otputujte

Nije bitno hoćete li otputovati na neku od svjetskih destinacija ili na vikend u susjedno mjesto, bitno je da se maknete od svakodnevice. Šetnje drugim mjestom, druženje u kojem ćete biti orijentirani samo jedno na drugo, itekako će pomoći u novom zbližavanju.

2. Upišite neku aktivnost zajedno

Bio to tečaj kuhanja, stranog jezika, plesa ili nekog sporta… Što ćete upisati ovisi o vašim i partnerovim željama i mogućnostima. Bitno je da radite nešto novo zajedno, a pritom je i korisno jer ćete naučiti ili usavršiti neku novu vještinu. Dobro je jer nećete vi ili partner morati biti animatori svake minute, s obzirom da ćete imati voditelja tečaja koji će preuzeti tu ulogu. Na vama je da se opustite i pritom dobro zabavite s partnerom.

3. Osvojite ponovno svog partnera

Vaš partner jednom se već zaljubio u vas, no ne dozvolite da to ostane i jedini put. Potrebno je svakih par mjeseci iznenaditi ga nekom lijepom gestom, da ga podsjetite koga ima uz sebe. Isto tako, učinite da se vaš partner osjeća posebnim i poželjnim. Nekad će jedan nenadani strastveni poljubac učiniti čudo! I nemojte zapustiti svoj izgled, držite do sebe, sređujte se. Ne radi partnera, već i zato što ćete se sami tako osjećati bolje.

I slušajte svog partnera, uvijek ga slušajte! Gledajte ga, možda ga nešto muči, ali u brzini svakodnevice to vam nije stigao reći. Koliko god bili zajedno, ne zaboravite pogledati ga tu i tamo jer njegovo lice i njegove oči će vam odati nekad više nego njegovih riječi. I koliko god dugo bili zajedno, kad god vam se partner povjeri, vi ste dodatno produbili svoj odnos.

Svaki iskreni razgovor će vam pomoći da vaša veza napreduje i pobijedi ne samo monotniju nego i puno ozbiljnije probleme.

Autor: Tajana, Foto: vichie81/Shutterstock